Hereus d'Els Àngels Confidencial

Tot el que no sabem
ho sabrem.

Markus Wolf,
excap dels Serveis Secrets de l'RDA

08 de maig 2007

Nervis Armangué

La màquina de fabricar candidats grisos del PSC és il.limitada. El de Lloret n'és un exemple: és un home condemnat a vorejar totes les fronteres de la indiferència. Un candidat del qual ni aquí recordem el nom. L'altre cas és el de Marigó. La frase que corre per Blanes i que expressa el naufragi socialista és aquella de "l'últim que tanqui la porta, i Marigó l'últim". Però l'home gris entre els grisos, d'una grisor incomensurable, s'anomena Joan Armangué. L'alcalde figuerenc fa, avui, una carrera d'obstacles, contra la seva pròpia mediocritat. Armangué s'ha passat tots els anys de mandat venent fum en estat pur mentre Figueres perdia gas, capitalitat, empenta i dinamisme. Però ell: inalterable. De les últimes aportacions d'Armangué a la política hi ha una publicació on el govern de Figueres s'atreveix a parlar de futur i de projectes que només són obra de la imaginació febril d'algú. D'Armangué segur que no, perquè és un home sense inventiva, ni sense rauxa empordanesa. Però, en tot cas, Armangué prova de vendre-ho. Com prova de vendre la inauguració sobtada d'un local al barri del Rally o les ofertes i contraofertes d'un bus pensat pels dies de campanya. Sap Armangué que tant de descompte i tanta gratuïtitat, i tanta freqüència seran inviables per l'erari públic, però ell s'hi abona. Ni que sigui per repetir un nou mandat. L'home és tan gris que la gent del PSC ha estat calibrant, durant mesos, on el posava per fer un relleu abans d'hora (estil ciutats socialistes) Però el PSC s'ha trobat amb dos problemes infranquejables: on col.loca el gris Armangué i qui d'entre la llista de grisos es converteix en el substitut.

6 comentaris:

A la/es 9/5/07 3:11 , Anonymous Anònim ha dit...

La patacada de l'Armangué serà antològica!
El PSC és un partit d'Armangués i Montilla n'és l'exemple.
Santi Alcalde!

 
A la/es 9/5/07 3:41 , Blogger Socialista Power ha dit...

ja verue'm el 27, però el que es segur, es que en Montilla es i serà president per anys. encara que a alguns us agradi la politica circ, amb montilla tenim assegurada una bona política gestió dels problemss dels ciutadans.

 
A la/es 9/5/07 5:02 , Anonymous Anònim ha dit...

Doncs jo he votat i tornaré a votar en Montilla, però de tornar a votar l'Armangué, ni parlar-ne. El que no sé és què fer, si quedar-me a casa o votar algú altre.

 
A la/es 9/5/07 5:31 , Anonymous Anònim ha dit...

Socialista power? what power? 26% dels vots? -250.000 vots? It's a great power!!
Esteu més acabats que l'Armangué! I la Ségolene, on és el "power" de Royal?
Prepareu-vos que l'òstia a Girona, Figueres, Blanes, etc... serà antològica! Ja cal que feu la pilota als d'ERC, que sinó se us acaba el xollo!
El socialisme a Europa no té futur. Amb la inmigració massiva i el vostre afavoriment d'aquesta, fa que el vostre votant tradicional marxi o es quedi a casa. Se us estan acabant els graners de vots: mireu Sta. Eugènia, Can Gibert a Girona, Marca de l'Ham a Figueres, Salt, etc.
Ara ja només us vota el pijos que heu enxufat als ajuntaments, generalitat, etc...
Mieu a Europa com estan els partits socialistes. Fa només 12 anys, governàveu a 11 dels 15 estats. Reflexioneu, nanos.

 
A la/es 9/5/07 8:45 , Blogger Socialista Power ha dit...

segolene royale 17 milions de vots!!! d'acord que no son suficients, però no sembla una xifra despreciable. encara que per als que adoreu el feixisme i us alegreu fins i tot de'n lepen doncs mira que vols que us digui... paciència

 
A la/es 9/5/07 8:52 , Anonymous Anònim ha dit...

paciència vosaltres... que a França us queda mooooolta travessia pel desert!

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici