Hereus d'Els Àngels Confidencial

Tot el que no sabem
ho sabrem.

Markus Wolf,
excap dels Serveis Secrets de l'RDA

30 d’abril 2007

Les marques blanques de CiU: Alternativa Verda

A Can Convergència diuen que no tenen marques blanques. És cert, en part. A Convergència el que s'estila és muntar candidatures amigues, per dividir el vot de les esquerres i facilitar així el triomf dels seus alcaldes. Aquest és el cas de l'Alternativa Verda de l'inefable Santiago Vilanova. El Doctor Vilanova té una assessoria mediambiental que al llarg d'uns quants anys ha xuclat fort de l'alcaldia convergent de Sant Feliu de Guíxols. L'excusa: un fantasmal projecte anomenat Espai Costeau que ha acabat com el rosari de l'aurora, però que va servir perquè en Vilanova tingués uns bons encàrrecs. Resulta, doncs, que el partit d'en Vilanova es presenta en quatre poblacions. En tres d'elles -Roses, Sant Feliu i Palau Savardera- hi ha alcaldes convergents, i alguns d'ells, com en Deusedas de Palau o en Lobato de Sant Feliu, poden perdre l'alcaldia. A Palau les esquerres s'han reunit al voltant d'una única candidatura per desplaçar un tipus molt amic del totxo. A Sant Feliu les esquerres treballen fort per intentar acabar amb el despostisme ciux. Allà hi ha en Vilanova amb el seu aplec peculiar de candidats. Entre els candidats ganxons d'en Vilanova hi ha una mica de tot: un tal Surroca de Torroella de Montgrí, una tal Maria Rosa Comellas astròloga de Barcelona, una tal Montserrat Batllori que anava a la llista d'Alternativa a les Municipals de Barcelona, gent de la CUP, gent d'Izquierda Republicana (com una tal Luisa Pena o un tal Venancio Diaz, candidats d'IRE a les generals de 2004) I tots liderats per Santiago Vilanova, que també va anar de candidat a les municipals de 2003 de la ciutat de Barcelona. Tot molt ganxó, vaja. La llista de Roses està encapçalada per un antic regidor d'Iniciativa a Barcelona, en Josep Puig i Boix, un històric del partit que el trobem presentant-se ara sí i demà també per Alternativa allà on faci falta. A Tossa de Mar trobem una tal Marigot Latorre que el 2006 anava a les llistes de Tarragona i veïns de Barcelona i Tordera per reforçar la llista. I a Palau Savardera hi trobem un tal Muscolino que encapçala la candidatura, dels Muscolino de tota la vida de Palau!

12 comentaris:

A la/es 30/4/07 12:08 , Anonymous Anònim ha dit...

1) si tens una assessoria ambiental és normal assessorar empreses i ajuntaments, no assessoraràs mestresses de casa a fer el reciclatge i pretendre guanyar-te la vida. Sí seguim aquesta fal·làcia arribarem a la conclusió què els periodistes treballeu per mitjans (que són empreses) i aneu d'esquerrans...sou uns incoherents i uns falsos... i suposo que en això no estareu d'acord, oi?
2) Si existeix màfia del totxo a un poble trobo normal que hi pugui haver-hi gent disposada a presentar candidatura purament ecologista.No crec que triomfi l'ecologisme al mig d'un parc natural.
3) Si PSC-ERC-ICV són d'esquerres jo encara no m'he adonat.
4) Jo no conec un altre partit ecologista, llevat del fantasma que està associat a IC. De fet no sé si realment existeix o és una marca blanca per atreure electorat. Sabent com les gasten aquest energúmens quan tenen regidories (Pardo-Girona) quan hi ha un conflicte laboral (MUSERSA. Molt d'esquerres no poden ser!
5) NO estic a favor que es presenti gent de fora el poble en una llista, però si ho fan els partits grans i no se'ls critica, criticar un de petit té molta mala llet... o molt d'interès.
6) La gent de la CUP de la llista sí que és de Guíxols.

 
A la/es 30/4/07 15:15 , Anonymous Anònim ha dit...

Efectívament, aquí sembla que tothom pot anar de purista per la vida, sobretot quan els sociates tenen més interessos i influències que ningú.

 
A la/es 30/4/07 19:22 , Anonymous Anònim ha dit...

Aneu mirant la bústia de casa, que aviat us arribarà una denúncia per injúries i difamacions.

 
A la/es 1/5/07 2:21 , Anonymous Anònim ha dit...

Es poden publicar més mentides?
Tant poques paraules i tant fals, és digne d'aplaudiment, tiu.
Felicitats, però no esperaràs que ens ho creurem, no??

 
A la/es 2/5/07 4:07 , Anonymous Anònim ha dit...

El dia que li estirin la manta a en Vilanova ....

 
A la/es 2/5/07 7:11 , Anonymous Anònim ha dit...

Ja podeu investigar les llistes d'Alternativa Verda i tirar de la manta a en Vilanova. De molt més grans i poderosos ho han intentat. La defensa de l'ecologisme independent i la defensa del país sempre han tingut detractors. Aquest blog té un tuf de difamació molt suspitosa.

 
A la/es 2/5/07 15:26 , Anonymous Anònim ha dit...

Conec algun de la llista dels verds i seràn de tot menys convergents, jo no sè qui us paga a vosatres perquè naturalment no doneu la cara però ells si que ho fan, encara que sigui un partit petit, encara que els suposi hores de feina, encara que sigui més fàcil difamar anònimament per internet....

 
A la/es 3/5/07 8:27 , Anonymous Anònim ha dit...

Si no teniu res més a fer, que posar en qüestió a Alternativa Verda, el primer partit polític ecologista creat a Catalunya al 1983, serà millor que us dediqueu a fer algún sudoku.
Ah! per cert! és lamentable que hagueu perdut el temps en escriure aquest article, ja que crec que està clarament enfocat per influenciar al lector pels vostres interessos.

 
A la/es 3/5/07 13:37 , Anonymous Anònim ha dit...

El tal Surroca de la llista és de torroella, és un militant destacat de la CUP que ha estat a punt de presentar llista al seu municipi.Suposo que dóna suport als de Sant Feliu i es prepara per ser alcaldable d'aqui a 4 anys.També va donar suport a Viladamat en les passades i tenien regidor.És un tio trempat que podria liderar un grup o un ajuntament perfectament

 
A la/es 4/5/07 13:31 , Blogger Hereus d'Els Àngels Confidencial ha dit...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

 
A la/es 6/5/07 9:38 , Anonymous Anònim ha dit...

m´indigna tanta porqueria... la gent que manipula dá questa manera la informacio tindria que pagar d´alguna manera les infamies...

 
A la/es 7/5/07 7:37 , Anonymous Anònim ha dit...

Es pot mentir més en menys línies? Jo conec (sóc amic d'infància) de dos nois de la CUP que van a la llista d'Els Verds a Sant Feliu i puc garantir que tot el que diu aquest bloc és una mentida com una casa de pagès. Són una gent molt maca, molt preparada i capaç de governar amb coherència la ciutat.

Per cert, voleu marques blanques de CiU?? Mireu la llista dels AMICS a Sant Feliu. Vergonyós!!

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici