Hereus d'Els Àngels Confidencial

Tot el que no sabem
ho sabrem.

Markus Wolf,
excap dels Serveis Secrets de l'RDA

30 d’abril 2007

Iniciativa ens vol fer riure una estoneta

Els amics d'Iniciativa s'han llançat de caps al món de l'espectacle. Ara ens han sortit amb una sèrie d'acudits per animar-nos la precampanya. Com aquest de denunciar les marques blanques de PSC i Esquerra. Ja ho sabem que és lleig això de les marques blanques i que el millor és anar a cara descoberta. Però en aquest país nostres encara hi ha molt de caciquisme sobretot en la ruralia controlada pels mateixos des de fa set o vuit segles. Els mateixos que abans eren dels partits de la restauració, després van ser de la Lliga, i tot seguit de la Falange, l'UCD i Convergència. Però que Iniciativa critiqui les marques blanques, fa molt de riure. A tall il.lustratiu citarem unes quantes marques blanques que Iniciativa té en territori gironí. Per començar Alternativa per la Garrotxa, els emboscats d'IC en el prepirineu gironí. Alternativa és, a més, un totum revolutum on s'hi barregen neorurals, antics comunistes, sostenibles i, finalment, la mauletada de cada lloc. Després trobem l'Entesa Junts per Palafrugell, Independents de Begur-Esclanyà, Millorem Regencós, Torrent per Torrent, Nova Opció per Ullà, Veïns de Sant Mori, Alternativa per la Cerdanya, Entesa pel Progrés d'Arbúcies, Independents d'Entesa de Riells i Viabrea, Partit Independent de les Guilleries, Entesa per Santa Coloma de Farners i Entesa per Susqueda. Una bona carretada de llistes que demostren que Iniciativa està empastifada de marques blanques. De fet, Iniciativa sencera és una immensa marca blanca, un subterfugi que en el seu dia va sortir per amagar la marca comunista.

4 comentaris:

A la/es 30/4/07 15:18 , Anonymous Anònim ha dit...

i de passada podríeu dir que IC és la gran marca blanca dels sociates, la sectorial pijo-progre-multiculti-sostenible, allà on no arribeu els del PSC-PSOE.
I és que en aquest país entre convergents i sociates ho acapareu tot nois i nois

 
A la/es 1/5/07 3:32 , Anonymous Anònim ha dit...

Els maulets ja fa temps que varen plegar d'Alternativa, uns mesos després de passades les eleccions per desavinences. La postura dels acòlits d'ICV amb Bracons ha estat indignant...

 
A la/es 1/5/07 3:48 , Anonymous Anònim ha dit...

Iniciativa és grup de pallassos(i que em perdonin els pallassos!). Més que riure fa pena que hi hagi gent que es qualifiqui d'esquerrana i que els voti per estètica: és de cec o interessat políticament. Només cal veure que no hi ha cap treballador entre ells i molt funcionari. Així mateix, la Mayol que va vestida lluint marques, l'Olòriz amb una caseta que et cagues, en Pardo dient que uns treballadors en vaga eren uns marxistes, el conseller de l'helicòpter i en Saura (que ara reparteix hòsties als moviments socials amb un instrument políciac burgès nascut borbònic).Amb Bracons - infraestructura que respon a les necessitats del lobbi carni que treballa fonamentalment reventant molta mà d'obra barata immigrada- s'hi varen lluir. No m'estranya que vulguin dissimular i seguir enganyant. Per cert els d'Arbúcies són uns trepes que pugen a coll del poble. Abans estaven a la CUPA, i un cop desgastats aquests en part gràcies a aquests trànsfugues, i ara que ICV té quota de poder han fet el saltet. Pallassos i equilibristes! Passin i vegin el gran circ!

 
A la/es 8/5/07 10:58 , Anonymous Anònim ha dit...

Maulets no està en aquestes llistes. A més, podríeu parlar amb una més de respecte, no costa tant.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici