Hereus d'Els Àngels Confidencial

Tot el que no sabem
ho sabrem.

Markus Wolf,
excap dels Serveis Secrets de l'RDA

24 d’abril 2007

Finalment: les llistes de les comarques gironines

Els partits han estat pedalant fins a última hora per tancar llistes. A la fi, les xifres tornen a demostrar que els republicans van llançats de la mà del Lampista de Banyoles. Els d'Esquerra creixen prop del 40% i se situen a tocar els socialistes. A Can PSC també han fet un esforç però ha estat per caçar alcaldes i alcaldesses convergents. Reconeixem que els ha fallat l'Operació Lladó del Pla de l'Estany amb la que van intentar capturar dos alcaldes d'aquesta comarca. Una Operació que Hereus d'ELA va avançar i que va intentar-se produir (El PSC jugant amb la compra d'en Figueras de Cornellà ha perdut la seva antiga llista liderada per Russet, que ara va per indedependents) Tot i així, el PSC ha captat alcaldes a la zona de l'Alt Empordà: com Rabós i Vila-Sacra, i s'ha anat reforçant en tot el territori. Sorprèn també que el PSC és el partit amb més llistes associades: prop de 70. El que demostra que la marca socialista encara és un escoll per entrar a segons quins pobles. Els Convers n'han fet prop de 200 però han tingut més problemes que mai. Els ha costat tancar llistes a molts llocs i en d'altres han hagut de recórrer a fills o nets d'antics militants o, senzillament, als avis que ja estaven a la reserva. Sorprèn també l'estancament d'IC, que no ha crescut gaire, i que se situa en el mig centenar de llistes, ben lluny del que feia pensar. A la Garrotxa, per exemple, Alternativa per la Garrotxa- la marca blanca d'en Saura i Cia- ha perdut la meitat de les llistes que al 2003. Finalment qüestions inquientants: a Olot es presenta la Plataforma per Catalunya, del feixista de l'Anglada, i a alguns punts de la demarcació (com Caldes o Vidreres) apareixen els falangistes de postí anomenats Ciudadanos.

5 comentaris:

A la/es 25/4/07 1:14 , Anonymous Anònim ha dit...

En lladó ja ha desaparegut del Plà de l'estany

 
A la/es 25/4/07 9:24 , Anonymous Anònim ha dit...

ja era hora angels!!! on ereu ganduls?

 
A la/es 30/4/07 9:36 , Anonymous Anònim ha dit...

perquè parlar de la CUP seria massa, no?

té tela la cosa...

 
A la/es 1/5/07 3:59 , Anonymous Anònim ha dit...

Una mica pobre i banal la informació si s'oblida la CUP ja que cada cop té més implantació territorial. També caldria alguna informació sobre diverses escissions d'ICV a Salt, que augmenten el nombre de llistes d'ICV a nivell de la demarcació... en un sol poble... s'estan enfonsant aquest fills de papà. Tan col·laborar amb el PSOE per a què res canviï. No m'estranya! si tenen gent que ha passat a Ciudadanos (sortia l'altra dia al diari el Punt però malauradament no recordo el lloc). VA! doneu informacions que no siguin el que ja sabem.

 
A la/es 2/5/07 23:45 , Anonymous Anònim ha dit...

Parlant de feixistes i de Salt: us heu oblidat la llista de DN (Democracia Nacional) a aquesta localitat. Almenys els de l'Anglada parlen català, perquè aquests més que "democracia" (quina ironia!) són "Nazional".

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici