Hereus d'Els Àngels Confidencial

Tot el que no sabem
ho sabrem.

Markus Wolf,
excap dels Serveis Secrets de l'RDA

08 de maig 2007

Socis de dia, enemics de nit

Quines estranyes aliances les que té Iniciativa en el territori. A Palamós avui hem vist als diaris una foto fantàstica (us mostrem la del Diari de Girona): els d'Iniciativa asseguts a la taula amb la CUP. Resulta que aquests dos fan societat pel que faci falta, sobretot per arreplegar vots, però, tot seguit, s'estiren els cabells. Podem veure'ls al matí fent una conferència de premsa ben abraçadets i al vespre escridasant-se pels carrers, els uns demanant la llibertat de la Nuri Pòrtulas i els altres defensant les animalades que diu en Boada. Iniciativa faria bé de començar a ser una força normal. Que n'estem segurs que n'està en condicions. I desprendre's així d'aquest farciment extemporani i excèntric que és la CUP. Iniciativa ja no necessita companys de viatge d'aquesta calanya per ser presents al territori. Iniciativa comença a ser una força normal i corrent, estesa al territori, que no deu res a ningú. Per què ha d'utilitzar unes CUP que no representen a ningú, i que més enllà del seu discurs caduc a cada poble s'han d'aliar amb qui sigui per sortir a la foto. Es hora que IC deixi anar llast i es desprengui de tipus que l'únic que saben fer és clavar cartells per Girona amb llastimoses consignes com el "que es preoCUPin" les quals van acompanyades amb les fotografies de regidors de l'Ajuntament de la ciutat escollits democràticament pel poble sobirà. Ja és hora, gent d'IC, que assumiu la vostra normalitat i despatxeu aquestes aliances que ni us aporten res, ni us són convenients per transitar com una força normalitzada. El consell és gratis.

24 comentaris:

A la/es 8/5/07 10:48 , Anonymous Anònim ha dit...

No teniu vergonya. la CUP ha Palamós és gairebé inexistent, i pacten amb Iniciativa perquè han aprovat diverses coses interessants: Moció a favor de la llibertat de la Núria, No a l'Estatut a l'ajuntament de Palamós, etc.

El que us fa ràbia de debò és que una força seriosa com és la CUP creixi tant i tant arreu del territori, de manera que l'únic que podeu fer és atacar la CUP amb estupideses. Sou uns sectaris, i així us anirà.

 
A la/es 8/5/07 10:50 , Anonymous Anònim ha dit...

Sou uns fills de puta i us caurà el pèl. Desgraciats! Aneu al tanto, sabem qui sou i us vigilem.

 
A la/es 8/5/07 10:55 , Anonymous Anònim ha dit...

Vergonya al llegir tanta manipulació i mentides. El fet que la gent de la CUP sigui humil i treballadora molesta a més d'un. Si son gent normal que no volen viure de la política i això molesta als "vividors" que prefereixen que no augmentin el número de partits per por a perdre alguns vots i no poder "xupar tant de la teta". Aquesta pàgina fa pudor a merda. Ànims gent de la CUP, pel sol fet d'aconseguir que l'Entesa de Palamòs hagi donat suport a la NUri vol dir que no renuncieu a res, a continuar treballant per acabar amb aquests autoproclamats intel·lectuals i periodistes.

 
A la/es 8/5/07 11:06 , Anonymous Anònim ha dit...

No estic gens d'acord amb el que diu aquesta notícia. Potser la CUP no son tants com els hi agradaria, però llegint el seu programa electoral, es veu que han fet un esforç per superar el "sectarisme", i veritablement, crec que de cares a aquestes eleccions ho han aconseguit.
Qualsevol opinió política ha de ser respectable, i més si al darrere hi ha l'esforç desinteressat d'un grup de persones que no viuen de la política, no com tots els partits que actualment estan a l'Ajuntament.
Us agradi o no, la CUP de Girona ha fet la feina que havia de fer per sortir de la marginalitat, i tant de bó a partir del 27 puguin contribuir a la millora de la ciutat des de dins l'Ajuntament.

 
A la/es 8/5/07 11:12 , Anonymous Anònim ha dit...

Ja veig que la CUP té alguns integrants tolerants, demòcrates i no violents.

 
A la/es 8/5/07 16:20 , Anonymous Anònim ha dit...

Sincerament no entenc com aquesta pàgina carrega sospitosament contra la CUP. Precisament la CUP és una opció política que planteja alternatives en clau nacional i social. A Girona han fet una gran feinada, s'han apropat a diferents sectors de la ciutat i treballen moltíssim, no com altres, que lloguen empreses publicitàries (amb pressupostos sucosos) per fer propaganda. Al menys la gent de la CUP treballa de valent, no com altres.

PD: I per cert, molt "bó" el comentari insultant. Es nota que a algúns moderadors els agrada provocar i crispar l'ambient gratuitament.Que se us veu el llautó nois, heu de tenir clar que la CUP és una opció seriosa i tolerant.

 
A la/es 8/5/07 23:57 , Anonymous Anònim ha dit...

Molt patètic, de veritat. Aquest blog cada dia és més intoxicador. Cada dia es veu més i més el llautó feixistoide que hi ha al darrere. La CUP de Girona en particular, i totes les CUP's en general, portem molts anys treballant per la nostra ciutat, amb una militància molt variada, il·lusionada i amb ganes de canviar la podrida política de la qual viuen personatges com el que ha escrit aquest article. En fi, com diuen per Girona Que es preoCUPin, perquè se ús acaba el txollo colla de mentiders i vividors!!

 
A la/es 9/5/07 3:37 , Anonymous Anònim ha dit...

la cup es hereva dels assassins de terra lliure,les seves consignes sempre son amenaçants i les seves accions amb molta agresivitat. en fi, que son canalla, ja se sap..

 
A la/es 9/5/07 4:38 , Anonymous Anònim ha dit...

Benvolgut anònim, estàs segur del que dius? No tens arguments més sòlids? No ho sé però avui mateix m'ha arribat la revista de la CUP i els seus integrants no són canalla, hi ha gent de 60 anys i el seu cap de llista en té 35. I això de que són assassins... si us plau, una mica de rigor i serietat i menys demagògia i insults.
En fí, que hi farem, sembla ser que a alguns els molesta que en una "democràcia" apareguin noves formacions rupturistes que qüestionin l'statu quo. Això recorda altres èpoques, sociates, heu de madurar i començar a retirar-vos, que tants anys de poder us estan trastocant.

 
A la/es 9/5/07 7:57 , Anonymous Anònim ha dit...

Començo a veure preocupació entre els panxaconents gironins. Què passa que veieu que s'ús acaba el negoci si entra la CUP a l'Ajuntament? Doncs ja us podeu anar mentalitzant aprenents de Jimenez Losantos de fira perquè si la CUP us toca tants els nassos ara que no té representació espereu al dia 28 de maig i tremoleu.

 
A la/es 9/5/07 8:13 , Anonymous Anònim ha dit...

Quina colla de mentiders que esteu fets angelets. Mireu que fa la CUP i deixeu de difamar i mentir:

http://www.youtube.com/watch?v=Oskr0sRgqGg

 
A la/es 9/5/07 8:27 , Anonymous Anònim ha dit...

aquests periodistes que feu el blog desde el vostre lloc de treball en lloc de treballar heu de saber que el pais n´està fins els collons de parasits socialistes provinents del opus i que girona està començant a cambiar.
i si la Cup comença a ser un grà al cul?

 
A la/es 9/5/07 8:53 , Anonymous Anònim ha dit...

ni que tinguin molts anys, no deixen de ser infantilistes... si mires una mica l'historia de la cup i els seus origens, hi trobaràs els assasins de terra lliure. ja veuràs, intenta-ho, documentat!!!!

 
A la/es 9/5/07 10:28 , Anonymous Anònim ha dit...

Doncs sí, a la CUP hi ha més d'un militant de Terra Lliure. I què?

Que jo sàpiga la CUP ni l'Esquerra Independentista no s'ha amagat mai d'aquesta etapa, vull dir que no et pensis que has descobert la sopa d'all diguent això.

 
A la/es 9/5/07 10:29 , Anonymous Anònim ha dit...

ex-militant volia dir, s'entén.

 
A la/es 9/5/07 16:00 , Anonymous Anònim ha dit...

La CUP és el purgatori per després passar a Convergència. Tot plegat comença amb la mateixa lletra. En les properes eleccions, com en totes les altres, el poble dictarà sentència i la CUP quedarà convertida en un partit ridícul, molt petitó, per sota del Partit dels Cannabis, l'Aliança de les Persianes i el Front Patiller Universal. Sou uns pobrissons.

 
A la/es 9/5/07 16:02 , Anonymous Anònim ha dit...

"Aneu al tanto, sabeu qui sou i us vigilem!" Això ho ha escrit un pàrvul que té la cara bruta de nocilla. Ens vigileu? Com? Des de la sortida de l'escola-bressol? Va, nen, vés a mirar els teletubbies i després cap al llit, que demà t'has d'aixecar aviat per anar a cole. Dolent, que ets un dolent!

 
A la/es 10/5/07 1:54 , Anonymous Anònim ha dit...

En primer lloc sou els sociates qui heu encobert activitats terroristes i finançat grups terroristes.

En segon lloc, teniu militants que han passat per la presó per activitats delictives i els casos de corrupció entre els vostre "il·lustres" militants és un fet habitual.

En tercer lloc teniu massa burgesos entre les vostres files, fins i tot esteu entroncats directament amb l'Opus.Això us delata.

En quart lloc no teniu projecte a Girona, porteu massa anys governant i us heu apltronat de tal manera que sou la dreta pura i dura, una dreta pura i dura que no aborda les qüestions de fons a la ciutat: habitatge, mobilitat, educació, inclusió...

En cinquè lloc el vostre tarannà antidemocràtic és el que fa que aGirona tinguem una partitocràcia blindada i degenerada. Heu tingut durant 20 anys un alcalde dictatorial, que criminalitza els moviments socials i polítics dissidents, quan no els reprimeix i persegueix. I ara amb la senyora Pagans la cosa és continuista. La vostra trajectòria recorda la d'altres temps que crèiem passats. Acumuleu massa poder en massa parcel·les i això no pot ser bo de cap de les maneres per a una democràcia.

Sou exactament el mateix que CIU i PP, només hi ha diferències estètiques entre vosaltres.

I ja que us agrada tant difamar de la CUP, insultar-los i ridiculitzar-los, us aconsello que llegiu la seva última revista o el seu web. Hi veureu rigor i treball, sobretot molta feina ben feta. Potser veureu que tothom té dret a plantejar una alternativa i que potser a vosaltres, sociates poderosos, us arribat el moment de tornar a fer política no professional.

 
A la/es 10/5/07 5:37 , Anonymous Anònim ha dit...

El PSC-PSOE ha torturat, assassinat i il·legalitzat en nom d'un suposat estat de dret que té una llei antiterrorista que vulnera els drets humans i empresona dissidents com la Nüria Pòrtulas.
EL PSC-PSOE és un partit espanyolista, liberal, de dretes i poderós que viu de la política i dels negocis bruts, l'especulació immobiliària és el seu modus vivendi.

 
A la/es 10/5/07 23:21 , Anonymous Anònim ha dit...

Regidors sociates, deixeu l'ampolla de JB al depatx i les clenxes de farlopa al lavabo de La Penyora... que això a vegades sembla els darrers dies de l'Imperi Romà.
L'aire fresc comença ara, amb la CUP i la radicalitat democràtica.

 
A la/es 11/5/07 4:09 , Anonymous Anònim ha dit...

CUP freaks, visca erc!

 
A la/es 11/5/07 6:17 , Anonymous Anònim ha dit...

tu si que ets un frik

 
A la/es 11/5/07 6:33 , Anonymous Anònim ha dit...

Cup friks??? Això és el que us ensenya la Cristina Alzina als jerkis? Quin futur més trist teniu, de veritat.

 
A la/es 13/5/07 23:44 , Anonymous Anònim ha dit...

Sóc un exvotant d'ERC que aquestes municipals votarà a la CUP de Girona: per dignitat. Votar ERC és donar-li l'alcaldia a la senyor Pagans i ja he tingut prou amb el tema Montilla: ja estic fart.

Ànims a la CUP: MOLT BONA FEINA!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici