Hereus d'Els Àngels Confidencial

Tot el que no sabem
ho sabrem.

Markus Wolf,
excap dels Serveis Secrets de l'RDA

08 de maig 2007

Els Pactes futurs de la ciutat de l'Estany

Ens arriben informacions des de Banyoles que ja hi ha un pacte sobre la taula. La Plataforma-PSC podria haver pactat amb la Convergència liderada per Miquel Noguer. Ens argumenta algú molt proper a la Plataforma que n'estan tips de quatre anys de majoria absoluta d'ERC i que és hora que la ciutat canviï. Segons sembla, la Plataforma donaria l'alcaldia a Convergència a canvi de la presidència del Consell Comarcal, institució comarcal que va comptar, el 2003, amb un pacte entre els mateixos que avui volen posar-se d'acord a Banyoles. La Plataforma treballa amb l'hipòtesi de tenir d'entre 3 a 4 regidors, que sumats als 6 o 7 de CiU serien suficients per crear a Banyoles una nova majoria política. El clima del PSC a Banyoles és d'optimisme preveient que l'acord amb Convergència suposarà la torna del pacte dels republicans amb Unió que va desplaçar-los de l'alcaldia banyolina. A Convergència també es respira un clima d'optimisme ja que l'acord amb els socialistes els farà retornar a l'alcaldia, després de vint anys d'estar a l'oposició. Ens confirmen que els rumors del pacte queden perfectament avalats per les declaracions del cap de llista de la Plataforma aparegudes al Punt d'aquest dilluns. Jordi Bosch i Lleó mantenia que no faria cap pacte preelectoral a Banyoles. I això sense que ningú li preguntés. Aquest comentari s'afegeix al que va fer l'exalcalde socialista Joan Solana en la presentació de la candidatura on va posar el dit a la llaga en la gestió dels republicans i va mantenir una distància calculada amb la candidatura de CiU.

85 comentaris:

A la/es 8/5/07 8:34 , Anonymous Anònim ha dit...

Ai fillets! Sento dir-vos que heu descobert la sopa d'all! Això ja ho sap mig Banyoles des de fa dies. No sé d'on sou, però haureu d'engreixar la vostra cadena de contactes, perquè s'us estan apalancant.

Per cert, a Banyoles ningú coneix en Jordi Bosch pel seu nom "oficial". És en Barraca!

 
A la/es 8/5/07 10:37 , Anonymous Anònim ha dit...

Soc banyoli, no em desagradaria aquesta coalició, estic força insatisfet de com han administrat la ciutat els esquerrans amb el virrei Pedrito Bosch I al capdavant, en Julià no dona més confiança ni amb el reforç d'en Vicens Canvia i Camises

 
A la/es 9/5/07 3:34 , Anonymous Anònim ha dit...

Que estem tips d’aquesta majoria virtual i despectiva amb l’oposició (ciutadans de Banyoles), d’acord.
Que la ciutat necessita un canvi, de forma i d’estil, segur!
Que hi hagi un pacte, rotundament no.
Quan dieu “que ens confirmen que els rumors del pacte queden perfectament avalats per les declaracions del cap de llista de la Plataforma ...” us deuen haver arribat pel mateix que fa el safareig a El Punt.
Pregunto angoixat, quina por han de tenir els de ERC ?, que no els hi funcionarà la política d’aparador?
El candidat, Jordi Bosch "Barraca", si que va dir que des de un costat (ERC) diuen que tenim el pacte fet amb CiU, com vosaltres, i des de l’altre costat (CiU), diuen que es farà el tripartit.
La Plataforma treballa per ser una força de govern.
Si voleu mes informació us podeu adreçar a la Plataforma-PSC, que tranquil·lament us informarem. Nosaltres hi érem a l’acte de St. Miquel.
I un pacte de ERC i CiU a la ciutat de Banyoles? Penseu-hi.
un simptatitzant de la Plataforma

 
A la/es 9/5/07 4:58 , Anonymous Anònim ha dit...

Doncs jo tinc un col·lega a CiU que ja dóna per fet que governaran. Es veu que només pateixen perquè ICV no guanyi més votants d'en Barraca, no fos cas que no "sumessin".

J.

 
A la/es 9/5/07 5:05 , Anonymous Anònim ha dit...

I què? Doncs jo sóc dels que penso que estaria molt bé un pacte entre Convergència i la Plataforma que són dos partits que tenen experiencia de govern a Banyoles, que saben gestionar bé, i que tenen moltes coses en comú. Penso que la Plataforma faria bé de donar suport a en Noguer, perquè és el millor candidat dels que es presenten, té contactes, se sap moure en les institucions, sap parlar bé, i té experiència d'alcalde, de gestor i de capacitat demostrada. L'única sortida per la Plataforma és un pacte amb Convergència i Unió.

 
A la/es 9/5/07 7:31 , Anonymous Anònim ha dit...

A qui beneficia aquest rumor?
Exacte.

 
A la/es 9/5/07 8:22 , Anonymous Anònim ha dit...

només dieu txorrades.
la plataforma amb l´impresentable d´en barraca treurà un o dos regidors com a molt i Ciu no gaires més.
tots sabem que en barraca és un parasit que fa molts anys que viu del Txollo sense fotre res.

 
A la/es 9/5/07 9:09 , Anonymous Anònim ha dit...

déu ens agafi confessats! en noguer i en barraca junts.... però si entre tots dos no en fan un.

I això que dieu dels contactes d'en noguer, només els utilitza pels seus propis beneficis, no sigueu tant ilusos de pensar que Banyoles se'n beneficiaria, eh!

 
A la/es 9/5/07 10:16 , Anonymous Anònim ha dit...

crec que aquest parasit que escriu despectivament, no aguantarà la calor. Aquest paio, com l'Aznar, ja pot anar bevent que sempre te mal rotllo. Ja ho saben a casa teva?

 
A la/es 9/5/07 10:18 , Anonymous Anònim ha dit...

"déu ens agafi confessats! en noguer i en barraca junts.... però si entre tots dos no en fan un"
Es veritat, per igualar al teu preferit en falten set o vuit, com a minim...

 
A la/es 9/5/07 10:43 , Anonymous Anònim ha dit...

si llegiu els darrers articles d'aquest confidencial en campanya, veureu que fot canya a CiU, PSC i a Iniciativa.
Endevinalla, a qui tracten be?

 
A la/es 9/5/07 11:59 , Anonymous Anònim ha dit...

En Barraca va festejant en Noguer. I en Noguer festeja en Barraca... I si entre tots dos no en fan prou?

Ai, ai, vigila Barraca que ja veig que quan reparteixin el pastís potser no te'n quedarà ni un bocinet. I apa, a pintar!

 
A la/es 9/5/07 12:00 , Anonymous Anònim ha dit...

Aquí no hi ha ningú que aboni que el millor que podria passar a Banyoles, siguin quins siguin els resultats, és que es fes un pacte d'esquerres?

 
A la/es 9/5/07 12:05 , Anonymous Anònim ha dit...

A mi en Joan Julià em dóna una confiança absoluta. És una gran persona i un pencón, cosa que no puc dir de'n Pere Bosch.

I espero que, malgrat els intents de pacte entre els convers i els sociates, en Julià sigui l'alcalde.

 
A la/es 9/5/07 15:57 , Anonymous Anònim ha dit...

En el fons se'us veu el llautó: sou uns sociates que esteu magnifican el candidat de Banyoles.

 
A la/es 10/5/07 7:59 , Anonymous Anònim ha dit...

a mi en vicens em cau bé. el trobo un tiu legal i no m'estranya que hagi canviat de partit després de les putades que li van fer els convers. Bé, potser és a erc on havia d'haver estat sempre, no? o potser es va posar a ciu quan era jovenet i es va creure coses que després ha anat veient que eren farolades...

 
A la/es 10/5/07 8:33 , Anonymous Anònim ha dit...

a mi en joan julià, a mi en vicens, ... que faràs un per un fins a disset. varia una mica, que no sembli que ets el mateix, collons

 
A la/es 11/5/07 9:08 , Anonymous Anònim ha dit...

No se perquè ERC s'entesta en dir que la Plataforma i CIU tenen el pacte fet. Si els que pacten amb Convergencia i Unió son ells. O es que ningú es recorda del 99?ERC ha d'estar molt agraïda a CIU, sense la seva col.laboació no haurien tingut l'alcaldia ni el 99 ni el 2003. Jo crec que ERC i CIU es repartirant l'Alcaldia de Banyoles i el Consell Comarcal com a bons germans. Al tiempo!!!

 
A la/es 11/5/07 9:20 , Anonymous Anònim ha dit...

Es increible aquest domini dels forums,blogs i altres mitjans de propaganda, per part d'ERC. Realment estan a pertot.Com els altres no s'espavilin ho tenen clar.

 
A la/es 11/5/07 11:08 , Anonymous Anònim ha dit...

M'han dit que en Julià ha fet una novena perquè entre ells i ICV en facin prou.Aixì mantindrien els del PSC completament a les fosques quatre anys més al Pla de l'Estany,perquè sense estar a l'Ajuntament i amb candidatures a només 2 municipis, poca cosa poden fer els sociates al Consell

 
A la/es 11/5/07 22:59 , Anonymous Anònim ha dit...

En l’inici d’aquesta campanya dona la sensació que ERC no xuta. El lema de la campanya no l’entén ningú, de la foto del candidat no en parlem i ja no mobilitzen com abans. Amb tota tranquil·litat ens diuen coses que volen fer quan han tingut vuit anys per fer-ho. Quin morro!... i quina herència deixaran. Pobres dels que entrin.

 
A la/es 12/5/07 4:11 , Anonymous Anònim ha dit...

Veig que els quatre de la Plataforma han entrat a sac en aquest blog, repetint una de les tonteries que van dient pels carrers de Sant Miquel de Campmajor, lloc on tenen molta presència. Per cert, es va veure Plataforma i PSC clavant cartells junts. Es una casualitat, ja ho sabem

 
A la/es 12/5/07 4:16 , Anonymous Anònim ha dit...

No sé de que us estranyeu. El PSC sempre ha governat amb Convergència a Banyoles. En Solana va ser regidor del govern de l'alcalde Pere Hernández durant vuit anys. I després en Solana es va entendre amb en Lladó de CiU durant quatre anys. Sempre que han pogut, s'han entés. Però tampoc ho trobo tan dolent. La millor Banyoles va ser la que va governar Convergencia. Aixó ho sap tothom. I quedará demostrat a partir del 27 amb una victòria aplastant de convergència. Ja és hora de fotre fora a aquests independentistes de la ciutat.

 
A la/es 12/5/07 8:23 , Anonymous Anònim ha dit...

No he entès el lema d'ERC. (dolent, dolent...) Algu dels que estan en el blog m'ho podria explicar.
I podrieu ser tots plegats una mica menys despectius i més constructius...
Banyoles es mereix més...
Al final haurem de votar en blanc!!!

 
A la/es 12/5/07 10:23 , Anonymous Anònim ha dit...

l'anònim de ERC, que deuen ser quatre milions, va veure la Plataforma i el PSC clavant cartells junts (?!) Que Santa Pregaria et conservi la perspicàcia!!!

 
A la/es 12/5/07 12:17 , Anonymous Anònim ha dit...

Jo tampoc ho he entes això de la Plataforma i el PSC clavant cartells junts.
Però que no són els mateixos, o és que es presenten tots dos per separat. Quin és el candidat de cada un d'ells. O hi ha un candidat que es presenta per dos partits... Alucino...

 
A la/es 13/5/07 8:50 , Anonymous Anònim ha dit...

Ja han contestat els d'ERC quan va pujar la factura del balanç de gestió que varem pagar tots els de Banyoles? I el fotograf, qui el va pagar, l'Ajuntament o el partit? Perquè les fotos son les mateixes. Ho sabrem tot abans del 27 de maig?

 
A la/es 14/5/07 2:12 , Anonymous Anònim ha dit...

Per què no parleu de l'autobús que va portar en Miquel Noguer per omplir el seu míting de les Cases Barates? Tot i amb l'autobús de fora, el públic no arribava ni a 100 persones. Tot i que regalaven botifarres!

 
A la/es 14/5/07 3:14 , Anonymous Anònim ha dit...

Seguidor anònim veu a la gent de CiU i a la gent de ERC com molt i molt nerviosos!!!

I no és bonic això?

És possible que avui hi hagi debat?

A on es pot veure? A quina hora?

 
A la/es 14/5/07 3:34 , Anonymous Anònim ha dit...

Nou blog del Pla de l'Estany: http://www.canya-a-la-campanya.blogspot.com/
La campanya s'anima....

 
A la/es 14/5/07 3:36 , Anonymous Anònim ha dit...

els sociates us heu obsessionat amb el balanç que ha fet l'Ajuntament. Que no teniu res més a dir? Us heu passat quatre anys escalfant les cadires de l'Ajuntament sense fer propostes, ni oposició... ni res de res. Us mereixeu quedar a l'ombra.

 
A la/es 14/5/07 4:43 , Anonymous Anònim ha dit...

segueix la meva incultura política... però es pot fer oposició quan governa una majoria que no escolta?
una majoria que vist des de fora (alguns representants) han semblat més d'extrema dreta (absolutistes i mandataris) que d'esquerres?
Espero que CiU -fins i tot amb majoria - ho fagi millor!!!

 
A la/es 14/5/07 9:38 , Anonymous Anònim ha dit...

Contesto l'últim anònim. No es pot fer oposició, N'HAN DE FER. només faltaria!. Encara que els que manen no escoltin, els que els vam votar (i m'hi incloc encara que aquesta vegada, evidentment no tindràn el meu vot) volem que vagin a l'Ajuntament a fer alguna cosa més que a escalfar la cadira.
I espero, desitjo que ciu no governi Banyoles. Només ens faltaria això

 
A la/es 14/5/07 10:01 , Anonymous Anònim ha dit...

"només ens faltaria" que et creguessim que vares votar La Plataforma. Si ho haguessis fet ho entendries, cariñu.

 
A la/es 14/5/07 10:21 , Anonymous Anònim ha dit...

I tu què saps què vaig votar? Em creguis o no (se m'en fot) el meu vot va ser per la plataforma, i molt convençut. De la mateixa manera que ara estic superconvençut, i em sembla que serem molts, que no penso votar el psc. I que quedi clar que no perquè tingueu aquestes sigles, que no em fan cap por, sinó per qui sou i què heu fet

 
A la/es 14/5/07 11:39 , Anonymous Anònim ha dit...

A l'últim anònim se li veu la camisa... un seguidor de Pere Bosch encobert...
Ho feu tots tant malament això d'intentar camuflar la vostra identitat...
Tant els societes com els d'esquerre!
Per cert, confirmo que l'equip de govern, escoltar molt i molt poc. El public dels plens ha fet "oposició" hi han passat olímpicament. Per una vegada, entenc a PSC-Plataforma, perquè amb aquest govern (i pel que sembla) amb aquests mitjans de comunicació manipulats és (o era) impossible fer oposició.

 
A la/es 14/5/07 11:42 , Anonymous Anònim ha dit...

Per cert... trobo que Julià xupa molt i molt de Punt no? Això també va a càrrec del ciutadà de Banyoles?
Partidista, partidista, sobretot al donar les dades. CiU reuneix 70 fidels, PSC reuneix 120 fidels... i en canvi ERC en un lloc, a la seva flamant pista de la Draga, moltissima gent, i a la plaça major, alguns centenars...
Opino com abans, amb les dades també s'assemblen al PP...
Quina farsa!!!

 
A la/es 14/5/07 23:52 , Anonymous Anònim ha dit...

Hola, em dic Roc i soc Banyolí d'adopció (fa 16 anys que la meva feina em va portar a Banyoles).
M'agrada que hi hagi canals de debat alternatius com aquest.
Em molesta, que, qui l'ha creat ho hagi fet d'una forma tant partidista, que amaga la seva identitat, com qui s'avergonyeig d'alguna cosa.
Siguem valents i donem la cara, no ens hem d'avergonyir de res. El debat es pot crear igualment.
Sòc votant d'Esquerra a les generals, peró mai ho he fet a les municipals de Banyoles. Perqué ?
Crec en les persones, peró a n'en Pere Bosch no hi crec, es falç, irrespectuós i mancat de credibilitat política.
Ahir vaig anar il.lusionat al debat per veure en acció a n'en Julià. Tot i que va ser presentat com a educador i mestre, vaig veure un simple aprenent d'en Pere Bosch, va utlilitzar la mateixa estratègia al dirigir-se cap al candidat del PSC pel motiu familiar de Sr. Barraca (si ho volia fer en un sentit col.loquial el formulisme SENYOR no li feia falta). Lamento que aquesta sigui una estratègia política.
Senyor Joan Julià, no el votaré, no vull votar un deixeble d'en Pere Bosch.

 
A la/es 15/5/07 3:56 , Anonymous Anònim ha dit...

Estic en desacord amb el qui diu que la Plataforma no ha fet oposició. Ha fet una oposició molt diferent a la que estavem acostumats quan qui estava a l'oposició era ERC. Ha sigut una oposició seriosa,posant per davant sempre la ciutat. Potser ven més fer espectacle,però això també passa factura. Només hem de recordar el que feia i deia ERC quan era a l'oposició al Consell Comarcal i que ha fet i dit un cop al govern. Se'ls hi ha menjat la llengua el gat.

 
A la/es 15/5/07 4:58 , Anonymous Anònim ha dit...

Com que hi ha algú de la plataforma que entra en aquest blog, m'agradaria que expliqués això de que han fet oposició. Quins nassos que teniu? No heu fotut absolutament res de res de res de res. Ni tant sols heu ocupat mai el vostre despatx a l'Ajuntament.

 
A la/es 15/5/07 8:41 , Anonymous Anònim ha dit...

M'ha agradat el mail d'en Roc. Jo soc en Gerard, banyolí de naixement, 38 anys. A les Generals sóc votant de CiU, per bé que fa 8 anys no els voto a Banyoles per raons obvies.
M'estic començant a cansar d'estar en un blog tant partidista. Al igual que en Pere, els seus deixebles, en Julià i la majoria d'anònims que escriuen aquí... són sectaris, falços, irrespectuosos i mancats de credibilitat política. Com pot anar bé així banyoles? Necessita un canvi ja!!!

Referent a la Plataforma, no sé perquè no ha usat el despatx de l'ajuntament. Segons la seva propaganda tenen un local... per tant no seria extrany pensar que prefereixen treballar en el seu propi local, que no a l'ajuntament, que tot i que és de tots, aquest últims 4 anys NO HO HA SEMBLAT!!!

 
A la/es 15/5/07 9:08 , Anonymous Anònim ha dit...

g.b., Gerard o qui collons siguis, treuta la careta d'una vegada!!!, en sembla que votes CiU fins i tot a la comunitat de la teva escala!! i si et canses d'aquest blog, ves a dormir mes aviat. Visca el pernil autèntic, el de tres jotes.

 
A la/es 15/5/07 9:49 , Anonymous Anònim ha dit...

El qui sí que ha ocupat el seu despatx a l'Ajuntament cada dia i a totes hores ha sigut en Fontan.Això es un polític!!!!!!!!!

 
A la/es 15/5/07 9:55 , Anonymous Anònim ha dit...

Els de la Plataforma varen deixar el despatx de l'Ajuntament perquè els hi varen dir que el necessitaven per uns serveis de l'Àrea d'Acció Social. I com que ja teniem local, varen dir que cap problema. Quan han necessitat trobar-se a l'Ajuntament ho han fet a la Bibloteca o en el despatx que els hi han deixat. Això no ho hagués fet mai ERC, encara que només fos per tocar els collons.

 
A la/es 15/5/07 10:36 , Anonymous Anònim ha dit...

Sento el teu missatge anònim.
És irrespectuós, autoritarista i sectàri... com sempre. Només accepteu al vostre blog a la gent vostra, a la que us escolta i us riu les gràcies.
Potser serà veritat allò que algú deia l'altre dia que NO SABEU ESCOLTAR opinions contràries!
No accepteu la crítica, però el més greu és que no teniu autocrítica. Sou com el Barça, fins i tot havent-la cagat amb mil coses no accepteu els errors...
Que no us passi com ell, a principi d'any optaven a 7 títols i es quedaran amb la copa catalunya (això si... entregada per en Carod (oeoeoe)...
Vosaltres heu començat la campanya amb 10 o 11 (perdó no ho sé) regidors a l'ajuntament, i vigileu no us quedeu amb només 6 a la oposició... jejeje

 
A la/es 15/5/07 11:17 , Anonymous Anònim ha dit...

Ei nois! potser que ens informem bé, eh! els del psc fa molt pocs mesos que tenen un local, que ells mateixos van presentar com a local electoral. Que us crieu que ens mamem el dit?

 
A la/es 16/5/07 4:16 , Anonymous Anònim ha dit...

A veure com acaba tot , però espero que Erc no pugui governa

 
A la/es 16/5/07 8:01 , Anonymous Anònim ha dit...

T'informaré bé perquè soc dels que treballa amb la Plataforma. El local feia molts mesos que el teniem. Es va presentar oficialment un cop va ser pintat i amb més mobles. Quan els d'ERC ens varen demanar el despatx que teniem a l'Ajuntament, nosaltres ja treballavem habitualment al local, perquè el despatx de l'Ajuntament era tan petit que no hi cabien ni els sis regidors.

 
A la/es 16/5/07 8:08 , Anonymous Anònim ha dit...

Confirmació... ERC intenta sempre (a gran i petita escala) manipular la veritat!!!
Jo no entenc com la gent se'ls pot creure...
Em sumo a la campanya perquè ERC no pugui governar!

A veure si torneu als origens, partidistes prepotents = PP.

 
A la/es 16/5/07 8:14 , Anonymous Anònim ha dit...

Per cert, m'he trobat una amiga que avui a les 12 ha vist un debat dels 5 alcaldables per TV.
Algu em confirma que els primers derrotats han sigut PP, ICV i ERC?
Aquesta era la seva impressió...

 
A la/es 17/5/07 6:09 , Anonymous Anònim ha dit...

sense dubte t'ho confirmo, a pesar de que es quedés amb blanc al principi de l'intervenció, el candidat de la Plataforma va ser el millor de carrer, tot i que el d'ERC tampoc ho va fer tant malament.
Avui també debat al teatre a les 20h.

 
A la/es 17/5/07 10:06 , Anonymous Anònim ha dit...

El debat del punt no va tenir gens de salsa. És veritat que en Barraca no ho va fer malament però crec que encara el millor va ser en joan julià. En noguer no sap parlar (ho va llegir tot), la Nuri langa tampoc i del peperu prefereixo no parlar-ne, crec que entre tots l'hem de deixar al marge...

 
A la/es 17/5/07 10:10 , Anonymous Anònim ha dit...

Hi ha algú del PSC (estic segur que una sola persona), que utilitza aquest blog per donar per fet que convergents i socialistes ja tenen el pacte fet.
Això és el que vols TU, aquest anònim solitari... la majoria dels votants de la Plataforma-PSC volem un pacte d'esquerres a Banyoles.
Aprofito aquest espai per demanar a en Barraca que afirmi que no és veritat que ja ha pactat amb els convergents. I si no ho fa perdrà el meu vot... i estic segur que també d'altres.

 
A la/es 17/5/07 10:50 , Anonymous Anònim ha dit...

Les meves preguntes són:
Perquè un pacte d'esquerres?
Perquè ara esquerre reclamarà el pacte amb el PSC (si es dona el cas), quan amb 4 anys de govern no els hi han donat la mà en cap tema de l'ajuntament?
Perquè després de deixar que es "podrissin" durant 4 anys en una oposició, ara acceptarien un pacte! (redundància)
Perquè? Perquè ara els necessitaran? Això és el que jo defineixo com gent INTERESSADA!!!

Au va, però si heu passat d'ells 4 anys i ara els hi tirareu confeti...

 
A la/es 17/5/07 23:59 , Anonymous Anònim ha dit...

estic totalment d'acord amb g.b. ara pq?? quan heu oblidat, ignorat i maltractat a l'oposició durant l'últim mandat i també en l'anterior pactant amb UNIÓ!!!???
No us mereixeu ni que s'intenti el tripartit (si es pot), tot i que pactar amb CiU...

 
A la/es 18/5/07 0:03 , Anonymous Anònim ha dit...

no hi ha aquí un sol socialista... pero el que diu que és votant de la plataforma, em sembla que no. deixeu d'embolicar les coses que veig que teniu molt poca feina. No és qüestió ara d'anar fent intents de pacte sobre uns resultats que no se sabran fins el 27. Esperem llavors i ja es veurà

 
A la/es 21/5/07 6:31 , Anonymous Anònim ha dit...

sé de bona font que alguns membres de la candidatura socialista i també gent propera... estan molt preocupats per un possible pacte entre en noguer i en barraca. Algú en sap res?

 
A la/es 21/5/07 7:31 , Anonymous Anònim ha dit...

Hola sóc en Roc (Banyoles)
Vist l'últim debat que han passat a TV Banyoles voldria dir:
- Tot i que Joan Julià és un gran orador, no va saber respondre als temes urbanístics. Ho entenc. L'alcade sortint li deixa en herència un nyap urbanístic, que, en el cas que no sàpiga trobar remei els banyolins ens haurem de rascar i molt les butxaques. No oblidem que el Contenciós Administratiu l'han posat unes promotores, i aquestes en saben molt de fer diners.
- Esperava d'en Miquel Noguer la persona brillant que le seu corriculum insinua. He de reconeixer que de moment m'ha decebut.
On és el programa de futur per Banyoles de CIU ??
- Penso que en Jordi Bosch va actuar amb vehemència tot i que tenia prous arguments per rebatre als seus opositors.
- La Nuri Langa hauria d'entendre que la realitat d'una ciutat és molt més complexe.
A igual que CIU, On és el programa de futur per Banyoles d' Iniciativa ??
- Lamento que en Manel Fontan es dediqui a fer versos tant simples i barroers. A la gent li va fer gàcia, es cert, peró van riure pels versos o per la poca personalitat que ha demostrat ??
Sr. Fontan la poesia no es mereix aquest castic.

 
A la/es 21/5/07 10:11 , Anonymous Anònim ha dit...

Roc, (Banyoles)
Fer comentaris sobre possibles pactes, és en aquest moment com voler fer una pel.licula de ciència ficció, on el guionista no sap ni com començar. M'explico:

Algú s'imagina com es pot repartir "el pastís" ?
A qui efectarà el retorn de CIU i l'entrada d' Iniciativa ?
Com pot afectar a la Plataforma l'associació amb el PSC ?
Parlar ara de pactes és gairebé tant difícil com impossible.

- Plataforma / CIU. Difícil una entesa. Perqué pactar amb qui no té un pla de futur ?

- CIU / Esquerra. Difícil o impossible. Tots dos volen o necessiten gobernar. Tenen massa pressió dels Partits.

- Iniciativa / CIU o Plataforma o Esquerra. És dificil peró també es podria donar el cas.

- Plataforma / Esquerra. Difícil una entesa perqué durant 4 anys Esquerra ha menyspreat i fins i tot li ha faltat el respecte a uns representants del poble (només cal veure els Plens que passen per TV, on sovint els Regidors d'Esquerra no saben comportar-se, fent comentaris a cau d'orella entre rialles burlesques). Esquerra no pot menysprear als representants de 2500 banyolins. Es mereixen el mateix respecte perqué com ells també treballen per la seva ciutat. Em sab greu que es vulguin crear ciutadants de 1ª o de 2ª segons el seu vot.

- Perqué pactar sigui qui sigui amb Esquerra, amb qui li agrada tant fer política d'aparador: recordem les imatges d'un alcalde i regidors en la processó de la Mª de Dèu dels Dolors. Que trist. Que han oblidat que l'Ajuntament és una institució laica ? Per a més invitacions que rebéssin mai podíen acceptar-ho. A menys que hi hagués un canvi de favors. Siguem coherents !!!

Perqué pactar amb qui utilitza els diners dels contribuents per promocionar-se just abans de les eleccions. Recordem el llibre escandalós que han publicat amb la feina feta. Que no és correcte la publicació d'"El Pregoner" per a informar al ciutadà ? En que quedem ? O potser també volen utilitzar "El Pregoner" com a suport polític ?

Perqué pactar amb gent que no deixen de mirar-se el melic ?

Perqué pactar amb gent que no tenen cap escrúpol de gastar-se el diner públic ?

Pactar amb gent que ha heretat els gèns i la manera de fer d'en Pere Bosch no se si pot compensar, tot i que m'agradaria.

 
A la/es 21/5/07 11:07 , Anonymous Anònim ha dit...

Hola Roc/ JA:
Tens raó que és massa aviat per parlar de pactes però no puc pas entendre de cap de les maneres com un socialista com tu pensa en la possibilitat, per més remota que sigui, de pactar amb ciu.
Només et vull fer una reflexió, si en Noguer és alcalde de Banyoles es menjarà el psc i ja no podreu surar.
Perdó, o potser podeu anar a buscar en Lladó perque us salvi

 
A la/es 21/5/07 11:53 , Anonymous Anònim ha dit...

Si el psc és d'esquerres, com jo penso, no s'ha de plantejar mai de la vida pactar amb els de convergència i UNIÓ.

 
A la/es 21/5/07 12:24 , Anonymous Anònim ha dit...

Roc, (Banyoles)
Estem d'acord en una cosa, el pacte més natural seria Plataforma / Esquerra. Aixó en condicions normals.
Les condicions normals a Banyoles no hi son.
És cert, jo voto Plataforma a Banyoles i Esquerra a les generals.
Ja ho vaig dir, crec en les persones, i em sap greu dir-ho peró les persones d'Esquerra a Banyoles em fan por. Van a la seva. Crec que han perdut credibilitat.
Em sento d'esquerra, a igual que Esquerra Republicana i PSC, penso que practiquem una política socialista, uns ho fem reclamant el dret a la independència i els altres no. Ho respecto, només faltaria.

Si Esquerra necessita pactar, penso que en Joan Julià haurà de posar totes les cartes sobre la taula, no valen mitjes veritats, o interessos amagats.

Entenc la postura de la Plataforma. No es pot estar aguantant 4 anys de menyspreus i quan interessa dir t'estimo.

 
A la/es 22/5/07 3:44 , Anonymous Anònim ha dit...

Estic d'acord amb algunes coses que diu en Roc però també crec que s'ha de tenir en compte que, per sort, en Joan Julià no és com en Pere Bosch.

 
A la/es 22/5/07 10:19 , Anonymous Anònim ha dit...

Roc (Banyoles)
Com deia El Punt en Joan Julià és un pencaire i no seré jo qui ho negui.
Hi ha un gran fet diferencial entre en Pere i en Joan:
En Pere és el Maquiavel de la pel.lícula i sovint assumeix el paper del tot Poderós Déu. Quin error !!
En Joan, en canvi és el pencaire i possiblement se les hagi d'inventar totes per encaixar les malifetes d'en Pere.
Hauríem d'acceptar tanmateix que l'equip de govern el formen 10 regidors i tots ells hi tenen la mateixa responsabilitat en la forma de gobernar d'Esquerra. No podría entendre ara que en Pere fos el dolent de la pel.lícula.

Avui m'ha arribat a casa El Pregoner. Estic absolutament indignat. Com poden a 5 dies de les eleccions treure un exemplar de la revista d'informació municipal com aquest, tant en volum com en contingut polític.
Alló que deia ahir:
Promocionar-se amb diner públic.

Vull comentar una cosa d' El Pregoner.
La gent de La Farga fa molts anys que s'empassen les pudors i malgrat tot només s'han fet estudis i normes o reglaments.
I que ?
Aquests veins es veuen obligats a gastar-se els seus estalvis (o prestecs) canviant finestres que tanquin hermeticament i posant aparells d'aire acondicionat a les seves llars perqué no poden obrir les finestres quan fa calor. Han de comprar assecadores de roba perqué no poden estendre a l'exterior. El cost mitjà per família està entre els 4000 i 8000 Euros.
Calculin quina inversió estan fent els veins en el barri i que diguin des de l'Ajuntament quants diners han recollit amb multes a les empreses.
No ho entenc.

Si us plau no facin més política d'aparador.

 
A la/es 24/5/07 2:46 , Anonymous Anònim ha dit...

Joel, Camós (votant a Banyoles)
Han tancat els blogs de radio banyoles, no sé perquè? Introduint-em en el vostre xat, bastant interessant per cert... simplement volia fer un petit comentari:
M'ha encantat el missatge del seguidor d'ERC que diu:
"Si el psc és d'esquerres, com jo penso, no s'ha de plantejar mai de la vida pactar amb els de convergència i UNIÓ" !!!! jajaja!
Serà que fa 8 anys ERC no era d'esquerres?
Serà que fa 8 anys ERC no va tenir cap mena d'escrupuls per pactar amb UNIÓ. (la dreta més rància)
I ara el PSC no pot pactar amb Convergència... perquè desenganyem-nos... això és convergència, no unió!
A mi si, m'agradaria que si CiU no aconseguiex la majoria, sigui en Barraca o la Núria (més difícil) qui els hi doni suport i així s'acaben els anys de dictadura política que ens hem menjat els últims 4 anys!

 
A la/es 24/5/07 4:00 , Anonymous Anònim ha dit...

Joel, tens tota la raó amb el pacte amb unió que va fer l'erc d'en pere bosch! i a més va ser un intercanvi amb l'ajuntament de salt. Allà van donar l'alcaldia a un d'unió i aquí se la va quedar erc.
Però malgrat això penso que en joan julià sí que és un tiu d'esquerres de veritat i intentarà fer el tripartit... o això espero!

 
A la/es 24/5/07 11:19 , Anonymous Anònim ha dit...

Au va home, au va... En Pere fa 8 anys també era d'Esquerres i el poder l'ha transformat al més pur estil ultra dreta...
8 anys d'aquest aprenentatge no hauran passat en va pel senyor Julià!!!
Perquè a tot arreu tripartit... Hi ha d'haver equilibri... per algunes coses l'esquerre i per altre la centredreta..
CIU + PSC o CIU + INIVIATIVA

 
A la/es 24/5/07 15:17 , Anonymous Anònim ha dit...

Roc, (Banyoles)
Voldria pensar que un pacte Plataforma i Esquerra fos possible. No m'agrada pensar en el pacte amb CIU. Penso que enganyen a la gent quan diuen (els de CIU) que son nacionalistes i a més de centre. Crec que són de dretes i que tanmateix es disfressen de nacionalisme.

He anat al debat de Ràdio Banyoles i penso que és el millor que he vist.

Lamento una vegada més que el sr. Fontan es dediqui a la política. Vergonyós !! A Banyoles no ens mereixem tenir polítics d'aquest tipus.

En Joan Julià i en Jordi Bosch han pogut disfrutar de moments molt lúcits, que han donat qualitat al debat.
Veig en Noguer verd, que va a remolc de les coses que van sortint i aprofita "que jo també m'hi apunto".

La pressió cap en Julià era d'esperar, els ho han posat molt fàcil l'equip de govern, publicant el balanç i El Pregoner.
No és vàlid retreure a la oposició que ells també ho van fer. Perqué dòna la sensació que vostés tenen la justificació per fer-ho, tot i que saben de la seva il.legalitat.

Respecte a aquestes publicacions penso que quan en Noguer li ho ha retret, hagués estat una demostració de valentia reconeixer que és vàren equivocar. Jo ho hauria agraït.

Segurament perderan la majoria i segurament aixó no serà el més greu, ja que hauran d'intentar pactar amb aquells que han ignorat i menyspreat durant 4 anys (a menys que Iniciativa sorprengui). Els hi ha faltat cap a l'oposició el diàleg i la comunicació que tant han dit que saben fer. Han intentat aniquilar-los i ara aixó els hi pot passar factura.

 
A la/es 25/5/07 0:55 , Anonymous Anònim ha dit...

Realment el debat de Ràdio Banyoles, el millor dels tres, però no només pel que deien els polítics sinó sobretot per com ho ha portat la moderadora.
I el gran triomfador d'aquest debat és en Joan Julià, malgrat tots anaven contra ell, va demostrar conèixer el poble, tenir programa, saber de què parlava.
En Barraca parla millor però li falla el contingut i dels altres, millor no parlar-ne.

 
A la/es 25/5/07 3:07 , Anonymous Anònim ha dit...

Del debat d'ahir, molt millor que el primer, amb diferència (el segon no el vaig seguir).

-En Fontan, com sempre, no cal comentar.

-La Langa, paciència, va faltar-li més propostes social, i en canvi va parlar de seguretat.

-En Noguer va confirmar la decepció a les expectatives que tenia molta gent. Sempre a remolc, i demanant un canvi que no ha concretat en cap moment.

-En Barraca va ser-hi present, a diferència dels anteriors, i no ho va fer pas malament. Llàstima que comenci a fer d'oposició 4 anys després de ser elegit.

-En Julià, simplement, va estar fantàstic. Va demostrar la fusta d'alcalde que fins ara ens havia mig amagat, explicant l'obra feta, i parlant amb coneixement de causa.

Bé, és una opinió, com qualsevol altra.

GLB

 
A la/es 25/5/07 4:29 , Anonymous Anònim ha dit...

Com sempre els d'ERC menyspreant als que no pensen com ells i proclamant als quatre vents les excel.lències dels seus.
Heu de procurar ser objectius, ser més humils, tenir una mica més de vergonya i abaixar-vos els fums. No sou perfectes (encara que en Jaume Farriol ho pensés) i la vostra vanitat us perderà.
Diumenge, els ciutadans de Banyoles parlaran i el que diran no us farà contents.
Espero i desitjo el canvi a l'alcadía de la meva ciutat perqué aquesta manera vostra de governar em fa por.
Vuit anys enrera deieu que hi havia una altra manera de governar Banyoles. Hem tastat la recepta i no ens ha agradat.
Banyoles seguirà existint sense vosaltres al govern.

 
A la/es 25/5/07 6:33 , Anonymous Anònim ha dit...

En Julià va estar bé.
Ni de bon tros va se el millor.
En jordi Bosch brillant, encara que tingui una manera peculiar de fer o dir les coses.
Que estigui fent oposició ara no és veritat, ja en fa 4 d'anys que hi treballa a l'oposició.
És molt díficil fer oposició quan El Punt i TV Banyoles prenen posició política.
Dels altres millor que en parlem d'aquí a 4 anys.
Tant de bó que Esquerra perdi la majoria i perqué no, també l'alcaldia.
Una mica d'humilitat i d'autocrítica els aniria bé.

 
A la/es 25/5/07 8:22 , Anonymous Anònim ha dit...

En Jordi Bosch el millor en els tres debats. Coneix Banyoles com cap dels altres, fa propostes clares i un llenguatge molt diferent al que estem habituats en els polítics. En Joan Julià no va poder contestar algunes de les preguntes que li van fer. Feia veure que no les havia sentit. Vergonyosa la propaganda pagada pels banyolins amb el Pregoner.
En Noguer fuixet, fluixet, la Núria amb els seus temes i en Fontan millor ni parlar-ne.Quina creu!

 
A la/es 25/5/07 12:31 , Anonymous Anònim ha dit...

Molta sort Barraca !!!

 
A la/es 25/5/07 12:54 , Anonymous Anònim ha dit...

Roc, (Banyoles)
Jo no crec que hi hagi cap pacte signat. Que és probable que hi han hagut contactes per part d'en Noguer? Jo crec que si. En Noguer s'hi juga molt. I suposo que haurà de passar comptes amb la directiva de CIU.

En Julià encara no ho ha intentat d'establir un possible pacte amb la Plataforma?
Suposo que no sap ni tant sols com posar-si.
Durant aquest anys la seva manera de fer han marcat massa distància amb la oposició i ara per més que corri potser no hi arribarà a temps.
Una mica de reflexió no ens fara mal.

Sr. Julià si fos possible matemàticament un pacte entre Esquerra i Plataforma i no es fes, la culpa només serà del Tot Poderós Pere Bosch i de tot l'equip de govern que li han rigut les gràcies.

Per cert, en Pere es deu fer un fart de riure.

Ell ja té el que volia.

 
A la/es 26/5/07 5:10 , Anonymous Anònim ha dit...

Roc, veig que ets d'aquests que estàs pel cim del bé i del mal. Se't veu d'una hora lluny que ets un socialista de tota la vida. No sé de què parleu quan voleu donar lliçons a els uns i els altres, vosaltres ho vareu fer molt malament quan ereu a l'Ajuntament i la ciutat us va fotre canya de la bona. Per cert, en Pere Bosch serà el que vulguis, però almenys ha limitat el seu mandat a 8 anys, cosa que en Solanes es va presentar 5 vegades de cap de llista i volia ser alcalde fins el judici final.

 
A la/es 26/5/07 7:17 , Anonymous Anònim ha dit...

Increïble tot el que estic llegint en aquest espai. En Barraca el millor? De què? Us referiu a el millor quan es perd una vegada i una altra amb les metàfores que ni ell mateix entén???
El millor només és un i amb majúscules:Joan Julià. L'únic que té un projecte clar del que s'ha de fer a Banyoles. Dels altres millor no parlar-ne i d'en Noguer només en voldria dir una cosa: la gran decepció d'aquesta campanya electoral. La única cosa que l'interessa és el poder, la ciutat no l'importa i ho ha demostrat.

 
A la/es 26/5/07 11:24 , Anonymous Anònim ha dit...

Això que en Barraca és el millor dels tres debats deu ser una broma, no?

 
A la/es 26/5/07 11:27 , Anonymous Anònim ha dit...

A Banyoles s'ha d'evitar el tripartit! Comunistes, socialistes espanyols i els d'en Carod no poden governar-nos perquè aniriem tan malament com a la Generalitat que és una vergonya. No vull per Banyoles un govern d'esquerres que ens faci ser més pobres i ens faci sentir vergonya. No tripartit!

 
A la/es 27/5/07 0:03 , Anonymous Anònim ha dit...

Roc, (Banyoles)
Anònim, si haguessis llegit els comentaris de dies enrrere veuràs que ja vaig deixar clara la meva posició política. No cal descubrir-la.
És fantastic que una persona volgui dedicar 20 anys de la seva vida a treballar per la seva ciutat.
En Joan Solana a diferència d'en Pere Bosch, va tenir el coratge, la valentia i l'humilitat per renunciar a un alt càrrec a la Generalitat per tornar a la seva feina de mestre.
En Pere ho te molt clar que no vol tornar a treballar al Punt.

 
A la/es 27/5/07 10:03 , Anonymous Anònim ha dit...

19.01 diumenge electoral

Falta molt i molt poc pels resultats. Segur que en el balanç tots hauran guanyat... tot i això, molts us haureu d'empassar les vostres paraules!!!

M

 
A la/es 28/5/07 10:03 , Anonymous Anònim ha dit...

Sembla que la majoria dels angels se n'han anat al cel.Hi ha un silenci que espanta.El poble ha parlat, els angels callan. Que potser no estan contents? Han difamat, menystingut,insultat... als contraris.I de que ha servit? Descarregar adrenalina, desfogar-se, amagar pors?. El poble ha parlat i els dimonis callan. Aleluya!!

 
A la/es 28/5/07 10:44 , Anonymous Anònim ha dit...

Penso el mateix.Els blogs han fet mutis.Per cert, felicitats pel resultat obtingut pel grup de CIU. Té molt mèrit el resultat que han aconseguit després de tant de temps sense representació a l'ajuntament.És un dels millors resultats. Ànims a tot el grup i enhorabona per la feina que han fet.Tot just comença una etapa

 
A la/es 31/5/07 11:58 , Anonymous Anònim ha dit...

Ostres com callen els d'ERC. Que fantàstic això de convergència. A mi em sap greu per en Julià, penso que és una persona molt vàlida. Però el sr. Pere Bosch i el sr. Vicenç li han fet més mal que bé!
Apa, 4 anys a la banqueta i a veure si així, canvieu d'actitud... adoneu-vos que això cansa.
Només espero que en Jordi Bosch escoli el que ha dictaminat el poble...

 
A la/es 1/6/07 12:30 , Anonymous Anònim ha dit...

Amb el seu comportament aquests anys ERC ha facilitat que la dreta entri a Banyoles per molt temps. S'ha de tenir seny i ser humil, i aquesta no es una característica d'ERC.Banyoles no es mereix això.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici