Hereus d'Els Àngels Confidencial

Tot el que no sabem
ho sabrem.

Markus Wolf,
excap dels Serveis Secrets de l'RDA

07 de maig 2007

A Castelló d'Empúries no volen fer debat

Castelló d'Empúries és un municipi peculiar. Allà hi governa un home que als seus quaranta-quatre anys ja ha estat en tres projectes polítics diferents. Primerament va ser d'Esquerra i se'n va atipar. Després es va de l'UPM i també se'n va cansar. Ara està amb els convergents. Però ho té tot controlat. Té aliats naturals, i naturalíssims, al PSC que li garanteixen pactes estables i duraders. També té aliats al PP. Quan van maldades, Sanllehí no s'arronsa. Això és el que va passar en aquesta legislatura quan els d'Esquerra el cargolaven pel tema del POUM, llavors Sanllehí va incorporar una trànsfuga republicana, la part més dèbil de la cadena, ja se sap, i li va donar dedicació exclusiva. Sanllehí viu de la política i vol seguir-ne vivint molt temps. Es per això que ara afronta unes eleccions crucials. Tan crucials que ell i els seus acòlits socialistes s'han negat a fer un dels debats organitzats pel Punt. El motiu? Oficialment, no consta. Castelló d'Empúries serà l'únic municipi gran de les comarques gironines on no hi haurà debat. Està clar, però, que les raons vertaderes d'aquesta negativa estan en el POUM, en la por de Sanllehí i els seus companys de viatge que el debat no congregui tots els els veïns afectats o descontents amb el creixement salvatge que postula Sanllehí. En tot cas, la democràcia, la transparència i el contrast d'idees en surten perjudicats. Però això no deu preocupar a un tipus com Sanllehí

9 comentaris:

A la/es 11/5/07 9:42 , Anonymous Anònim ha dit...

Sobre el Sr. Sanllehi comenten i es sap per alguns dels PSC local que no hi estan d'acord ja té un pacte fet apadrinat pel conseller Nadal.Aquest li ajudarà a aprovar el PUOM com sigui i ells cedirà l'alcaldia al candidat del PSC, el pobres convergents no ho se si ho saben, a canvi també té la promesa d'un càrrec polític del PSC fora del municipi...President de la Diputació?? o un altre ves a saber .La seva muller candidata a l'alcaldia de Vilasacra ja s'ha passa a una llista d'independents socialistes. Sembla que a la politica no hi cap contigut ideologic de servei als altres,ciutadans,sino de trames de
poder i beneficis economics.
El seu "lema" és VOTA amb la seva foto, voleu més caradura ?

 
A la/es 11/5/07 11:34 , Anonymous Anònim ha dit...

I per acabar-ho de rematar pretenen aprobar el POUM 3 dies abans de les eleccións.

Hi han molts d'interessos.....molts!!!

Que s'ens rifen el poble i el nyap per a nosaltres, els ciutadans.

Si l'alcaldia ha de ser per al PSC amb aquestes condicions... encara i ets a temps Rodà, reflexiona.

 
A la/es 12/5/07 3:21 , Anonymous Anònim ha dit...

però ens hem de preguntar , qui hi ha derrera d´aquest nerviosisme , perquè tantes pressions , i interesos...
nosaltres tenim la clau perque això canvïi d´una punyetera vegada , votant a Entesa , almenys son nous , NO contaminats , amb les mans netes , donem-lis una oportonitat , confiem amb ells.
NO TOT ESTÂ PERDUT .

 
A la/es 12/5/07 13:55 , Anonymous Anònim ha dit...

Els que es tornen a presentar sempre son els mateixos amb pocs canvis, trànsfuges amunt i a vall,interessats en cobrar uns bons sous a costa del poble i la feina que la faci un altre.
Esculliu gent nova que segurament te molta il·lusió i pot treballar de valent per a tothom.
JO VOTARÉ ENTESA i VOSALTRES?

 
A la/es 14/5/07 6:55 , Anonymous Anònim ha dit...

Preveient el futur...

Molts castellonins donaran el seu vot a Entesa, perquè són la novetat i volen un canvi en l'equip de govern.
La intenció d'Entesa és formar un tripartit amb PSC i ERC. ERC sembla que ja li agradaria però el problema és el PSC, el senyor Rodà no vol ser alcalde, almenys no ara, de fet, ja ho serà quan en Sanllehí marxi a les altes esferes.
Per tant, si CiU i PSC no tenen prous regidors per tenir la majoria pactaran amb el PP, que també vol el POUM. I què passarà amb el senyor Iglesias? Crec que no s'ha plantejat massa bé l'opció d'estar a l'oposició, ell vol entrar a l'Ajuntament i tenir un bon sou, o sigui, que també formarà part de l'equip de govern juntament amb CiU, el PSC i el PP, amb l'excusa que des de dins es pot fer més feina i es poden canviar més les coses que no pas des de l'oposició.
Amb això, a tota la gent que haurà donat el seu suport a Entesa els hauran ben fotut, però segurament, ells es creuran el discurs convincent del senyor Iglesias, i al final l'alcalde serà el mateix que fins ara.
I amb el canvi que ja es publica en aquest blog, (quan en Sanllehí es passi al PSC i deixi l'Ajuntament) en Rodà serà l'alcalde, i a tots els votant de CiU també els hauran donat pel ...

Els castellonins tenim el que ens mereixem, i això ens passa per burros, per no castigar a les urnes els nostres polítics, que només es mouen per interessos propis.

Tant de bo, d'aquí un temps, hagi de tornar a escriure per reconèixer que m'he equivocat, que hi ha hagut un canvi i que els castellonins han sigut prou llestos com per saber a qui votar.

 
A la/es 14/5/07 7:37 , Anonymous Anònim ha dit...

Els castellonins tenim el que ens mereixem, i això ens passa per burros, per no castigar a les urnes els nostres polítics, que només es mouen per interessos propis.

ET DONO TOTA LA RAÓ.

 
A la/es 14/5/07 15:23 , Anonymous Anònim ha dit...

Dons la solució al dilema es ben fàcil o votes ERC o ENTESA si aquestes dos forces son prou votades els altres no tindràn res a fer.
Recordeu que ENTESA ja ha dit que no donarà suport a Sanllehí.
12 anys dels mateixos ja son massa.

 
A la/es 15/5/07 7:25 , Anonymous Anònim ha dit...

Si el Sr. Sanllehí i el Sr. Rodà no volen fer el debat es que tenen por.
De qué tenen por aquests senyors?
De qué ens podriem enterar que no sabem?
Uns polítics que no volen donar explicacions al poble no han de seguir governant.

 
A la/es 15/5/07 12:32 , Anonymous Anònim ha dit...

ERC és la millor opció pel municipi

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici