Hereus d'Els Àngels Confidencial

Tot el que no sabem
ho sabrem.

Markus Wolf,
excap dels Serveis Secrets de l'RDA

14 de març 2007

Els convers estrenen local a Girona

Els convergents gironins estan fent les maletes per un nou trasllat de seu. Es desplacen a la milla d'or del poder institucional gironí, prop de la Delegació del Govern, prop de l'edifici dels sindicats i la FOEG, estan a tocar del col.legi de metges i ben a la vora d'on hi havia la plaça de toros del Banc d'Espanya. Els convergents han comprat pisset. I això sorprèn en temps difícils per una coalició que ha perdut el poder i que tem encara perdre més poder (a escala local) Però algú a Convergència es deu sentir segur de poder pagar la picassada que els demanen pel nou local (s'especula que la cosa s'acosta als 100 quilos de les antigues pessetones) Potser la clau per pagar la nova hipoteca està a l'altra costat de la Gran Via, a l'edifici del poder espanyol a Girona, en el despatx del subdelegat on hi ha, des de sempre, un telèfon directe amb la Moncloa. Potser allà els convergents trobaran la veu amiga, l'esperança en forma de telèfon, que els farà l'última i més prometedora de les propostes. Ministeris que tenen forma de bot salvavides.

2 comentaris:

A la/es 14/3/07 4:25 , Anonymous Anònim ha dit...

Que jo sàpiga, els únics amb fil directe a la Moncloa, és la filial del PSOE a Catalunya, i els seu satèl·lits. Sobretot el gran home d'esquerres i catalanista, el senyor Nadal.
Prou demagògia! Qui vota totes les lleis amb el PSOE, és el PSC, ICV i ERC

 
A la/es 14/3/07 4:34 , Anonymous Anònim ha dit...

A veure si comencem a fgilar una mica més prim home... els que marxen allà no són els convergents, sinó els d'Unió. El diari de girona ja ho va publicar fa setmanes. Segons deia el periodista, encara tardaran com un any en marxar. però repeteixo, només marxen els d'Unió. Convergència es queda a la plaça catalunya

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici