Hereus d'Els Àngels Confidencial

Tot el que no sabem
ho sabrem.

Markus Wolf,
excap dels Serveis Secrets de l'RDA

17 de maig 2007

Espectacle popular

El Partit Popular a les comarques gironines és un espectacle majúscul. En els debats els seus candidats a molts municipis s'estan convertint en showmans d'honor. Aquest és el cas de municipis com Palamós on el candidat popular ha arrencat les rialles dels congregats. Aquest és el preu que el PP està pagant per haver fet llistes com sigui, agafant el primer que passa per la cantonada, i reomplint la llista amb gent forastera de tots els racons de l'estat espanyol. Això sí, el vot a partit a aquesta gent és tan fanàtic i tant fidel que a vegades els va bé. Aquest és el cas del 2003 a Salt quan el seu candidat, un indocumentat sense límits, va doblar resultats gràcies a una frase ignorant que va ser llegida, per un sector xenòfob de la població, com a política ferma en matèria d'immigració. Però hi havia una diferència d'ara respecte al 2003: i era la pressió contra el PP exercida arreu del país en motiu de la guerra d'Iraq. Ara al carrer Migdia saben que aquest factor no hi és i per això tremolen. Es podria donar el cas que els resultats no acompanyessin, i que en un partit com el PP a Girona on hi ha hagut tantes purgues i tantes dimissions, la resultant fos un qüestionament, a partir del 27 de maig, de les operacions tàctiques de la família Veray.

6 comentaris:

A la/es 17/5/07 10:15 , Anonymous Anònim ha dit...

Ho sento però el rei de la faràndula pepera és en Manel Fontan, de Banyoles. Un personatge friki i nefast que circula en una galàxia pròpia, tan allunyada de la realitat com la colònia que es posa per amagar que no es dutxa.

 
A la/es 17/5/07 16:19 , Anonymous Anònim ha dit...

Pot ser que els ciudadanos recullin a Girona el vot fatxa del PP?

 
A la/es 18/5/07 0:53 , Anonymous Anònim ha dit...

Bé, anava a fer un comentari per afegir en Fontan de Banyoles a la llista, però veig que se m'han avançat...

 
A la/es 18/5/07 1:45 , Anonymous Anònim ha dit...

VOTA CUP !

 
A la/es 19/5/07 14:13 , Anonymous Anònim ha dit...

Ja és bo, ja, que el PP i Ciutadans es presentin als mateixos municipis així és fan nosa, i de passada també reben els psociates. Això sí que és enfortir l'independentisme!!

 
A la/es 31/5/07 4:10 , Anonymous Anònim ha dit...

En Fontanet és un showman perquè diu el primer que li passa pel cap sense pensar. Ell es així i com diu, "el meu número de telèfon el tenen fins i tot a l'Eclipse"...i els 500 vots que té a Palamós son de "la seva clientela fixa" (sic).

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici