Hereus d'Els Àngels Confidencial

Tot el que no sabem
ho sabrem.

Markus Wolf,
excap dels Serveis Secrets de l'RDA

23 de maig 2007

Escenes en campanya

La recta final de campanya exagera els tics i el nerviosisme de certs polítics. Ja se sap, arriba l'hora de la veritat i aquí el que cal és fer de tot per salvar la papereta. De Torroella de Montgrí ens ha arribat un correu curiós "un reconegut convergent ha sortit més d'una nit disfressat amb perruca i tot per arrencar cartells dels adversaris". I això que, en principi, els convergents tenen l'alcaldia! A Girona sorprenen el neguit del PSC per atacar l'aspirant Cristina Alsina i acusar-la de fer amb la Marfà una mena d'Hipercor 2. Sorprèn perquè, a priori, i segons les enquestes dels de sempre (La Vanguardia i Periodico) els socialites van a tota vela. El PP, mentrestant, fa una campanya penosa fent passejar els seus candidats-espantall amb discursos com el de la immigració i la seguretat. A ells hauríem de recordar que durant la seva estada a Govern la inseguretat va créixer moltíssim a Catalunya sobretot perquè la Guardia Civil i la Policia Nacional va començar a marxar abans del desplegament dels Mossos, i els hauríem de recordar també les múltiples regularatitzacions i retocs a la llei d'estrangeria que no han fet res més que obrir les portes de la península a la immigració il.legal. A Esquerra la campanya servirà per medir les forces amb els seus friquis dissociats: a Girona tots els rebotats de la província es presenten junts, i a Maçanet han constituït una candidatura que l'únic que fa és criticar el govern tripartit local. I una última informació, els convergents de Banyoles han perdut gas i d'allà ens arriba que l'últim míting amb el president Pujol el van omplir amb dos autocars amb gent de la comarca.

8 comentaris:

A la/es 23/5/07 9:46 , Anonymous Anònim ha dit...

A ERC A GIRONA HI HA CRISI LA CRISTINA ALSINA JA SAP QUE PERDERÀ 1 REGIDOR, I QUE LA CUP PODRIA ENTRAR A L'AJUNTAMENT

 
A la/es 23/5/07 10:34 , Anonymous Anònim ha dit...

Que ERC baixi només s'ho creuen els del Periódico, amb la seva enquesta manipulada. I que la CUP entri seria gairebé un miracle.

Però tranquils, ja ho veurem diumenge!

 
A la/es 23/5/07 10:49 , Anonymous Anònim ha dit...

ESCENES EN CAMPANYA...

A Castelló d'Empúries hi han nervis...i vergonya per el joc brut d'algunes "persones".

 
A la/es 23/5/07 14:13 , Anonymous Anònim ha dit...

l'altre dia el diari de girona especulava amb la possibilitat que la cup entrés a l'ajuntament.

i els percentatges d'altres de les enquestes són exageradament més elevats que els altres anys (tot i comptant l'efecte de ciutadans)

ja es veurà...

 
A la/es 23/5/07 15:26 , Anonymous Anònim ha dit...

Si la CUP entra a Girona pujo en pilotes a Montserrat la mateixa nit de les eleccions.

No veieu que és impossible?

 
A la/es 23/5/07 23:10 , Anonymous Anònim ha dit...

t'agafem la paraula! ;p

 
A la/es 24/5/07 7:38 , Anonymous Anònim ha dit...

La CUP? No sabia que les joventuts de CiU es presentaven a les eleccions.

 
A la/es 25/5/07 4:42 , Anonymous Anònim ha dit...

La Cup són aquest grupet parafeixista i brut,que boicoteja la llibertat dels altres per a fer los propaganda? Son uns que es passen el dia titllant d´espanyols a altres catalans que potser són també espanyols i els exclouen?

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici