Hereus d'Els Àngels Confidencial

Tot el que no sabem
ho sabrem.

Markus Wolf,
excap dels Serveis Secrets de l'RDA

28 de febrer 2007

El PSC de caça pel Pla de l'Estany

El PSC sempre ha tingut un territori inhòspit: el de la comarca de Banyoles. Als anys 80 tenia gent de vàlua però tots eren conscients que els pesava la marca socialista en una comarca profundament pujolista. D'aquí va néixer la Plataforma i els Solana i cia es van fer amb l'alcaldia gràcies, precisament, a amagar la marca PSC. La Plataforma va ser decisiva a Banyoles fins el 99 en que va ser apartada per Esquerra. El 2003 el PSC va fer el primer intent per desembarcar amb força al Pla de l'Estany: la Plataforma va vincular-se definitivament als socialistes, i es van fer dues llistes socialistes més: a Serinyà (el poble on viu Manel Nadal) i Cornellà del Terri (de la mà de la jefa de la Unió de Pagesos del Pla de l'Estany) Els resultats dels socialistes, però, van ser més aviat pobres. Possiblement per això, el PSC es va fer amb els serveis d'un home amb mundologia, un polític de debò: en Pere Lladó. LLadó ha estat treballant a l'ombra des del 2003. El seu càrrec a Indústria de la Generalitat l'ha permès moure's amb tranquil.litat i fer el que sap fer: convèncer gent, guanyar-se gent, travar bones relacions. Avui el Diari de Girona ens desperta amb una notícia com la d'un Figueras (l'alcalde convergent de Cornellà del Terri) festejant amb els socialistes. Rere l'operació de caça de Figueras hi ha el seu bon amic Lladó, certament. I l'exdiputat convergent i avui assessor d'Indústria prepara noves i fulgurants incorporacions. Els nostres talps al territori ens parlen que Lladó té bones amistats en pobles com ara Esponellà, Crespià, Serinyà, Porqueres i Palol de Revardit. Llocs inhòspits pel PSC. Llocs on, de la mà de la fura d'en Pere, es podrien muntar candidatures suficientment solvents com per fer tremolar el fins ara omnipresent poder convergent. A hores d'ara, ens consta que el poder convergent local està neguitós davant una operació que pot deixar en no-res al mite del cavall de Troia.

10 comentaris:

A la/es 28/2/07 12:37 , Anonymous Anònim ha dit...

el psc viu al plà de l'estany!!!!!!

 
A la/es 28/2/07 15:09 , Anonymous Anònim ha dit...

Si és per en Pere Lladó, ja planyo a la secta espanyola socialista.
No s'entén el desastre electoral de convergència al Pla de l'Estany, sens e aquest funestre personatge, que no ha fet res més que conspirar.... i res més.
Qui és en Pere Lladó? Què ha fet? I mira que fa temps que roda i canvia de partit, aquest!
PSC, patacada! Amb en Lladó, òstia!

 
A la/es 1/3/07 0:43 , Anonymous Anònim ha dit...

dieu: "un home amb mundologia, un polític de debò".
no sé si és la millor definició.

però potser si agafem la part més negativa de la política i dels polítics, és correcta la definició: de la UCD al CDS, d'aquí a CDC i després al PSC .... alguien da más?????

d'això a casa meva en dieun un girabanderes.

 
A la/es 5/3/07 8:18 , Anonymous Anònim ha dit...

El PSC no farà mai res al pla de l'estany mentre mantingui el nivell que hi ha a Banyoles i intenti fer els fitxatges que pretèn (alcaldes de Cornellà i Crespià). L'ombra d'en Lladó és allargada i els farà més mal que bé.

 
A la/es 5/3/07 8:20 , Anonymous Anònim ha dit...

En Pere Lladó, el gran trànsfuga de la política gironina, està creant escola al Pla de l'Estany. Ara vol fitxar els alcaldes de Cornellà i de Crespià: tots dos ara són a CiU i abans havien estat a ERC. I la ideologia on la deixem?

 
A la/es 5/3/07 8:23 , Anonymous Anònim ha dit...

Com podeu afirmar que en lladó té amics?? el que té són UTILITZATS, Per cert, m'han dit que ja no està a la Gene (Indústria ja no és sociata, no!). Algú en sap res? hi ha rumors que va als madriles...

 
A la/es 6/3/07 0:42 , Anonymous Anònim ha dit...

semble que crespia i cornella son el principi... es comenta que també estan festajan en President del Consell Comarcal i alcalde de Palol el Jordi Xargay... nois...aixo acava de començar!!!

 
A la/es 6/3/07 10:59 , Anonymous Anònim ha dit...

Xargay també al PSC?. Que no tenen ningú de collita pròpia que hagin d'anar a buscar aquests que canvien de camisa per mantenir el poder?

 
A la/es 6/3/07 11:44 , Anonymous Anònim ha dit...

A mi també m'han dit que en Xargay comença a passar dels convers i potser els convers també passen d'ell... On era l'altre dia quan en Mas es passejava per Banyoles? Aquell noi que surt a Polònia estava acompanyat pel supercandidat Noguer, la diputada Rovirola i on era el President del Consell? Potser reunit amb en Lladó per preparar el traspàs..........

 
A la/es 7/3/07 0:11 , Anonymous Anònim ha dit...

segons diuen fons ben informades en Xargay i en Llado s'han reunit varies vegades!!!la cosa esta me madura del que sembla.
sembla que als regionalistes de ciu els surten problemes per tot arreu... heu vist la diputada i alcaldessa de vilademuls, avui surt al diari de girona que s'ha carregat la seva ma dreta a l'ajuntament per presions dels caçadors... ai, ai aquets caçadors han caçat la diputada, aquesta noia si es queda sensa l'alcaldia que fara (qui gestionara els molts interesos que te al seu municipi), en deien el clan de vilademuls i aquest pas es pot convertir amb el cataclan de vilademuls, el 27M s'acosta i les coses no pinten be, en vicens, en figueres, en xargay, en quer i semble que encara ens esperen mes sorpreses!!!! uffff

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici