Hereus d'Els Àngels Confidencial

Tot el que no sabem
ho sabrem.

Markus Wolf,
excap dels Serveis Secrets de l'RDA

22 de febrer 2007

Directes als 30 anys de mandat

El PSC a la Plaça del Vi està en condicions de celebrar, ben aviat, els seus primers 30 anys al govern de la ciutat. Una xifra incontestable que no s'ha pogut repetir en cap altra ciutat de les comarques gironines. A Salt, Figueres, Lloret, Blanes o Olot les alternances de govern han estat símptomes inequívocs del joc democràtic. A Girona, l'alternança es produeix entre alcaldes del PSC. L'any 2009, és a dir d'aquí ben poc, els socialistes gironins celebraran les seves tres primeres dècades a govern. No tenen rivals, ni alternatives, ni ningú que gosi fer-los cap mena d'ombra. Només a Barcelona ciutat el PSC pot presentar una marca similar. I això diu molt del poder omnipresent del clan Nadal per atrinxerar-se, resistir i anul.lar qualsevol intent de presa de la Bastilla. Però el PSC gironí va molt més enllà de la Plaça del Vi. Està ben posicionat a la Comissió provincial d'Urbanisme- allà on es talla el bacallà de les nostres comarques- a la Subdelegació del Govern de la mà del fidel Francesc Francisco Busquets, a les delegacions territorials en mans socialistes, a les conselleries importants de la Generalitat (PTOP) a la Universitat de Girona, a la cultureta local i comarcal. No hi ha res que escapi a aquest poder potent i rotund. La majoria dels qui han intentat fer-li ombra, són avui espectres sense rumb,

7 comentaris:

A la/es 22/2/07 7:27 , Anonymous Anònim ha dit...

Crec que abans de cantar victòria,cal que es celebrin les eleccions. Només en règim autocràctics es pot aspirar a perpertuar-se en el poder o a intentar imitar el model del PRI mexicà.

 
A la/es 22/2/07 23:38 , Anonymous Anònim ha dit...

I a qui s'hauria de votar, sinó?

Que jo sàpiga, a ciutats com Vic ja hi ha partits de l'oposició (allà farà 30 anys que hi mana CiU, si guanya) que estan presentant programes i propostes. Aqui a Girona, res de res: CiU està completament anul·lat, i no veig cap altre partit amb possibilitat de manar (ERC i ICV sempre seran les cuetes del PSC, no tenen autoritat ni majoria per manar).

Així doncs, no em sorprendria que tornéssin a guanyar i, de fet, ho trobaria força normal, perquè no hi ha cap mena d'alternativa vàlida, a nivell de propostes: queixes, crítiques però no he vist ni un trist acte preelectoral, encara. I si a Girona no s'han començat a moure, malament rai.

 
A la/es 23/2/07 1:57 , Anonymous Anònim ha dit...

Molts estem farts de socialistes pèr tot arreu. Amb un 23% dels vots manen a per tot, gràcies a les dos coses que van comprar.

 
A la/es 23/2/07 3:09 , Anonymous Anònim ha dit...

Potser tingueu raó però espereu que els ciutadans votin. No fóra cas que hi hagués sorpreses.

 
A la/es 23/2/07 5:07 , Anonymous Anònim ha dit...

sou hereus dels angels i germans de G-C? però senses faltes.

 
A la/es 23/2/07 12:20 , Anonymous Anònim ha dit...

G-C sector pompeu fabra

 
A la/es 27/2/07 11:37 , Anonymous Anònim ha dit...

A Girona els sociates guanyen no per mèrits propis sinó per demèrits dels altres. I CiU canvia però l'"alternativa" Puigdemont....

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici