Hereus d'Els Àngels Confidencial

Tot el que no sabem
ho sabrem.

Markus Wolf,
excap dels Serveis Secrets de l'RDA

18 de juny 2007

Unió i Convergència, la disputa continua

L'enfrontament més o menys soterrat entre Unió i Convergència, continua. Les municipals han servit per reobrir velles ferides entre els uns i els altres. A Palamós els convergents s'enfilen per les parets tot veient el fracàs de Ruiz i la seva candidatura. De tenir l'alcaldia a quedar reduïts a la mínima expressió. Les desavinences entre els uns i els altres també s'han posat de manifest a Palafrugell on CiU ha tornat a tenir uns resultats discretíssims. I en el seu dia van esclatar a Girona ciutat amb la pugna entre els uns i els altres per ocupar el cap de llista. El tràfec entre Unió i Convergència ha portat convulsions fortes a molts municipis de les comarques gironines, algunes de les quals estan encara per cicatritzar. Això a escala local, on els ganivets han sortit en més d'una ocasió. Però ara la disputa ja és en un lloc que semblava intocable: a escala nacional. Duran vol ser ministre i això hi ha molts sectors sobiranistes que els fa molta por. Entre d'altres coses perquè Duran vol ser ministre a tota costa i, si s'escau, amb un govern del PP. Seria, per tant, molt pitjor que Majestic I i Majestic II. El pacte amb el PP amb ministres a les espanyes ja no seria cap Majestic sinó que directament seria Hotel Plaza. Els mals temps per la Federació no vindran pas del seu arraconament a les institucions, sinó que poden venir dels afanys d'un Duran que no vol resignar-se a ser una comparsa d'en Mas. El que està clar és que les turbulències nacionals podrien tenir els seus efectes secundaris a nivell local.

2 comentaris:

A la/es 18/6/07 5:41 , Blogger Socialista Power ha dit...

És el joc de la cadireta: mentra dura la canço tots van donant tombs i fent miradetes d'engany, però quan la canço toca a la fi, i només hi ha una cadira... Qui seurà a terra convergència o unió?

A veure si entre tots dos trencaran la cadireta!!!

Per tot es respira socialisme, i això és bo!!!!

 
A la/es 18/6/07 7:16 , Anonymous Anònim ha dit...

Company, recorda que estem a la Catalunya del segle XXI. Quan parles de "respirar socialisme", tinc la sensació de traslladar-me en el túnel de temps...

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici