Hereus d'Els Àngels Confidencial

Tot el que no sabem
ho sabrem.

Markus Wolf,
excap dels Serveis Secrets de l'RDA

12 de juny 2007

Lluís Guinó l'incombustible

L'alcalde de Besalú ha tornat a donar una lliçó impressionant. Els Hereus dels Àngels Confidencials sempre hem compartit, amb els nostres antecessors, elogis cap a la figura d'un alcalde jove i emprenedor com Guinó. Els resultats de Besalú són incontestables. En els dies que l'abstenció preocupa i sacseja la classe política, a la vila comtal, i com cal, van anar a votar el 78'12% dels electors. Un rècord que és digne no ja d'un poble de la Garrotxa sinó d'un llogarret de la Suïssa civilitzada. Del total de votants, l'alcalde Guinó va aconseguir 1107 vots, és a dir el 81'10% dels vots, els qui li volien fer ombra, uns nostàlgics del socialisme de Besalú, van aconseguir el rècord mundial: només 1 regidor d'un total d'onze. A aquest pas, el comtat de Besalú haurà de repartir un títol nobiliari a la figura d'un alcalde incombustible com Lluís Guinó, algú que ha estat capaç, a base d'esforç i tenacitat, de posar en solfa un poble que, a hores d'ara, és una de les joies de la corona garrotxina. Repetim el que hem dit sempre: Convergència faria bé de guardar entre cotons un polític d'aquest nivell.

7 comentaris:

A la/es 12/6/07 11:31 , Anonymous Anònim ha dit...

déu meu! que poc coneixeu aquest personatge:prepotent i xulesc, amb tota la gent de l'ajuntament acollonida. I no els polítics sinó la gent que hi treballa dia a dia, amb un cul petit quan es presenta l'amo i senyor. Potser de cara a la galeria és això, un diamant en brut, però com a persona un ZERO. I primer de tot, les persones

 
A la/es 12/6/07 13:21 , Anonymous Anònim ha dit...

i no viu a banyoles aquest senyor? I si els resultats els hagués tret a la seva ciutat d'adopció també el tractaríen tan bé? O el matxacarien com a tots els convergents? Ai las! Ja podria ser que maquinés el blog! Té uns grans tentacles....

 
A la/es 12/6/07 15:48 , Anonymous Anònim ha dit...

En Guinó és el millor, ha aixafat els socialistes i això, a mi i a molts, ja ens agrada!

 
A la/es 13/6/07 8:22 , Anonymous Anònim ha dit...

un autèntic cacic de l'antic régim

 
A la/es 17/6/07 15:17 , Anonymous Anònim ha dit...

Aquest alcalde és un autèntic sectari, si no penses com ell ja pots marxar del poble que et farà la vida imposible per sempre més.Diputat garrotxí a la dipu és va quedar tot el pressupost per Besalú i a la rests de la comarca ni aigua. De això en dieu un bon alcalde? ha deixat un poble com un part temàtic i la gent espantada pel seu mal caràcter. Aneu a preguntar i veureu..

 
A la/es 10/7/07 5:26 , Anonymous Anònim ha dit...

Que tristos i desgraciats alguns comentaris. Quanta mesquinesa i petitesa i quanta incompetència i enveja. Els que el coneixem sabem perfectament com és i la realitat a nivell electoral, al seu poble, així ho demostra.

 
A la/es 19/10/07 13:45 , Anonymous Anònim ha dit...

Sembla impossible que fent la feina tant ben feta, hi hagi gent que digui aquestes bestieses. Ningú és perfecte!! I si no fos pel seu caracter de xulesc no s'hauria aconseguit res del que tenim. Ell és exigent amb ell mateix, i també amb els altres.Però hi ha molts incompetents que es creuen els amos del món. El que és més important és que la gent anònima el valora i l'aprecia. Ell ha potenciat i cuidat aquesta gent, deixant de banda els "quatre notes" que fins ara dominaven el poble a nivell polític i social.
Per molts anys i endavant, Guinó!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici