Hereus d'Els Àngels Confidencial

Tot el que no sabem
ho sabrem.

Markus Wolf,
excap dels Serveis Secrets de l'RDA

02 de novembre 2007

Alcaldes convergents festegen els rivals

La travessa del desert és fa excessivament llarga per una sèrie d'alcaldes convergents. L'any 2003 el Pacte del Tinell va deixar a pa i aigua a una sèrie d'alcaldes convergents acostumats a entrar a la Generalitat com qui entra al menjador de casa seva. La majoria estaven molt ben acostumats. La majoria baixaven fins al celler per amorrar-se a la bota. La majoria tenien saques de les grosses per anar a buscar subvencions, ajudes i ajudetes. Aquells anys van ser una mica magres però a can CiU els van demanar paciència. Els van explicar el cuento xino de la sociovergència per tenir-los entretinguts. "Tard o d'hora tornarem a govern i ens refarem de la sequera" Els hi explicaven gent com la Madre d'Olot. Al 2006, i després del pacte de les genolleres de la Moncloa, els Ciux ja es van veure de nou a govern. Es qüestió de setmanes els hi deien als seus alcaldes. La Madre d'Olot, el Cucut de Ripoll, en Serrells i la resta només feien que predicar perquè la tropa es quedés quieta. Però els sociates, els d'en Saura i els altres van pactar novament. I, vés per on, els alcaldes es van tornar a trobar a l'estacada. Un altre desert per endavant. Ara, molts d'ells, comencen a fer-se estimar pels qui manen. Estem parlant, sobretot, d'alcaldes de pobles petits, acostumats a manar durant molts anys i acostumats a rebre molta pasta de govern. Es deixen estimar i llencen cables a sociates i als d'en Rovira. Tothom ho sap i és profecia: des de Política Territorial i tambés des de Governació es reben moltes trucades...i moltes peticions de visites...des de la Dipu, també. CiU sap que el que va passar a Lleida fa escassos mesos pot ser una broma comparat amb el que passarà per aquí. Al cap i a la fi, que ningú s'escandalitzi: els convers van créixer, i molt, gràcies a fer servir les seves munyidores de govern en els primers anys de governs Pujol. Ara el boomerang els torna, i amb una fúria considerable.

7 comentaris:

A la/es 2/11/07 20:06 , Anonymous Anònim ha dit...

Per fer-ho més emociant podrieu donar algun nom, no??

 
A la/es 13/11/07 3:56 , Anonymous Anònim ha dit...

ja era hora que tornessiu angels!

 
A la/es 3/1/08 23:36 , Anonymous Anònim ha dit...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

 
A la/es 20/3/08 16:40 , Anonymous Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.

 
A la/es 20/3/08 16:40 , Anonymous Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.

 
A la/es 18/11/09 15:34 , Anonymous Anònim ha dit...

preberite celoten blog, kar dober

 
A la/es 23/2/10 17:17 , Anonymous Anònim ha dit...

Si, probablement per la qual cosa es

 

Publica un comentari

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Pàgina d'inici