Hereus d'Els Àngels Confidencial

Tot el que no sabem
ho sabrem.

Markus Wolf,
excap dels Serveis Secrets de l'RDA

13 de juny 2007

Girona: quan algú pensa que el món es seu

Les negociacions a Girona entre un PSC en minoria i els seus antics socis de govern són aclaridores de moltes coses. La primera és del tot evident: el PSC prepara el pastís d'aniversari dels seus primers trenta anys a govern de la ciutat dels quatre rius. Aquest aniversari tindrà lloc el 2009 cosa que fa pensar que el PSC acabarà el seu nou mandat després de 32 anys a govern. La xifra ja indica moltes coses. Indica, per exemple, que el PSC gironí no ha viscut mai fora de la Plaça del Vi, i que ha acostumat a tallar el bacallà amb àmplies majories, o amb socis comodíssims, això li ha provocat una visió mopolística del govern. L'Ajuntament és nostre, les regidories són nostres, les àrees són per a nosaltes. Qualsevol cohabitació amb socis és vist pel PSC com una cessió forçada, i quan arrenca una negociació, a la Pagans i la seva cort els comença a entrar ardor d'estómac i cara d'úlcera. Per què? Senzillament perquè saben que hauran de cedir "coses seves" i que hauran de tornar a obrir les portes del "seu" Ajuntament a estranys. Si Ferrusola, després del 1er Pacte del Tinell que deixava CiU fora de la Generalitat, va dir allò de "sembla com si ens hagin entrat a robar a casa", què pot passar el dia que el PSC, algun dia arribarà, hagi de deixar la Plaça del Vi? El cas és que, mentrestant, els socialistes de la capital s'han tancat en banda i s'han dedicat, al llarg de les últimes setmanes, a oferir engrunes als seus possibles socis, en una demostració que encara no han entès els resultats electorals. El PSC gironí augmenta la prepotència en la mesura que disminueix el seu electorat, una equació que fa augurar presagis no gaire positius.

15 comentaris:

A la/es 13/6/07 2:43 , Anonymous Anònim ha dit...

"lo" pagans ha aprés la prepotència de la "lloca". Can PSC és una bona escola de prepotència i sobretot de treure beneficis dels més minsos resultats.
Si un mindundi com en Montilla pot ser president de la generalitat, perque "lo" Pagans no pot ser alcaldés?????

 
A la/es 13/6/07 3:39 , Anonymous Anònim ha dit...

Un pacte d'ICV amb CiU és injustificable. Demostra que, com l'Alsina, l'Oloriz es ven per poca cosa

 
A la/es 13/6/07 4:00 , Blogger Socialista Power ha dit...

Negar una certa prepotència socialista es un error, perquè n'hi ha... Ara, d'aquí a justificar l'extorsió d'ERC i els trasvestisme d'ICV hi ha un pas de gegant. Esperem per el bé de la classe política, per respecte a la dignitat dels nostres representants i electes, que tot torni a la normalitat i des d'un govern socialista en coalició es continui amb la bona gestió a Girona.

Felicitar la Iolanda Pineda a Salt i desitjar-li sort i èxit!!!

Respirant socialisme es respira millor!!

 
A la/es 13/6/07 4:07 , Anonymous Anònim ha dit...

Preporència n'hi ha, sobretot perquè la Pagans s'envolta d'en Pluma i de la Salamaña... No aniria millor acompanyada per gent d'un altre estil com en Thió, en Ponç, en Jofre...
Però malgrat la prepotència, com pot ser alcaldessa una persona que només té quatre regidors i que...
PAGANS, MALGRAT TOT

 
A la/es 13/6/07 4:50 , Anonymous Anònim ha dit...

Respirant socialisme es respira millor? Que li ho preguntin a en Lasa i Zabala, no et sembla socialista power?

 
A la/es 13/6/07 7:04 , Anonymous Anònim ha dit...

PSC, ERC i ICV han arribat a un acord aquest dimecres al matí per reeditar el tripartit a l'Ajuntament de Girona. Després d'unes llargues i complicades negociacions durant les quals ERC i ICV han flirtejat amb CiU i han suspès les converses amb el PSC diverses vegades, finalment les tres forces han apostat per governar junts un altre mandat, amb Anna Pagans a l'alcaldia. L'acord s'escenificarà en una roda de premsa que s'ha convocat per demà dijous.

 
A la/es 13/6/07 8:21 , Anonymous Anònim ha dit...

crec que el psc ha d'amortitzar al trio màgic pagans-salamaña-pluma i gent valuosa com en thió, en jofre o en feliu han de tenir el protagonisme en el nou escenari.

 
A la/es 13/6/07 8:54 , Anonymous Anònim ha dit...

heu tret i censurat el blog de Banyoles. i doncs?

 
A la/es 14/6/07 11:44 , Anonymous Anònim ha dit...

Ei Hereus!!! Jo també busco el tema de Banyoles.. què ha passat? anunciaveu investigar més i en comptes d'això heu tret l'espai on hi havia comentaris molt sucosos?

 
A la/es 14/6/07 11:46 , Anonymous Anònim ha dit...

D'acord, molt d'acord. El futur del PSC a l'Ajuntament de Girona ha de passar per aquests tres: Ponç Feliu, Ignasi Thió i Josep M. Jofre.
I la Pagans, en Pluma i la Salamaña que vagin pensant en anar cap a caseta, eh!

 
A la/es 14/6/07 11:53 , Anonymous Anònim ha dit...

No conec en Jofre pero els altres dos sí, i són d'un altre estil. I, sobretot no són prepotens com els que manen ara. A Girona han de començar a canviar les coses.
I també s'han de plantejar què pensen fer els d'ERC i IC. Quin espectacle! Per collar la Pagans no tenien altra forma que seure's amb en Puigdemont? Patètics.
Tothom ha de fer reflexions i, sobretot, canvis.
També m'agradava el tema de Banyoles. Quin sarau que tenen, no? no ho podrem seguir més pels àngels?

 
A la/es 14/6/07 12:19 , Anonymous Anònim ha dit...

A tots els que patiu tant pel que tenen, deixen de tenir, i tindran TOTS els regidors que entren a l'ajuntament de Banyoles, no patiu gens ni mica.
La LLei, a partir de l'1 de juliol, determina que tots els polítics, càrrecs de confiança i directius que treballen a l'administració hauran de fer les declaracions d'interessos. Això vol dir béns i activitats que tenen o exerceixen al moment d'entrar al consistori. Qualsevol variació s'ha de comunicar i si causa baixa també. A partir d'aquest any, les declaracions també s'hauran de fer ANUALMENT, AMB DOCUMENTS QUE JUSTIFIQUIN LES DADES QUE APORTEN (LLEGIU DECLARACIONS DE RENDA I PATRIMONI) I A MÉS S'HAURAN DE FER PÚBLIQUES. Així que tranquilitat i bons aliments que la llei ampara el ciutadà. Tot es sabrà i molts podran dormir d'una tirada perquè pel que sembla n'hi ha més d'un que li treu la son, no?

 
A la/es 15/6/07 1:14 , Anonymous Anònim ha dit...

Ilusos! i posar-ho en nom de la dona, o dels fills... que no sabeu que en Miquel Noguer en teoria no té res...
Està clarissim que a Banyoles manaran, a partir de demà, els interessos personals d'alguns. I sinó, el temps dirà.

 
A la/es 15/6/07 1:46 , Anonymous Anònim ha dit...

escolta, no tens prou feina a casa que hagis de fer la de fiscalitzar els comptes dels polítics?

 
A la/es 15/6/07 4:38 , Anonymous Anònim ha dit...

en thió, en jofre o la faxedas son el futur del psc.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici